4. helmikuuta 2016

Kevättauko

Nyt on kyllä kevät sen verran täyteen bookattu, ettei vauvantekoprojektille riitä aikaa. Toki jatketaan samaan malliin ilman ehkäisyä, mutta uusia askelia lapsettomuushoitoja kohti ei ole nyt vähään aikaan tulossa.

Toisaalta ihan hyvä niin. Nyt tulevien viikkojen aikana on tapahtumassa mm. yhdet polttarit, jotka minun kaasona tulisi järjestää ja siitä parin viikon päästä onkin jo häät. Sitten saimme viimein myös itse varattua meidän vihkimispäivän maistraatista ja tarkoitus olis sitten järjestää ne kakkukahvit läheisille. Olisi myös ihan kiva hetken nauttia olostaan vastanaineena, joten turha stressi vielä tästä lapsettomuusasiastakin ei ole yhtään tervetullutta. Oikeastaan ehkä parempikin, ettei nyt niinkään yrittämällä yritetä tulla raskaaksi, koska tiedossa on kuitenkin myös jonkun verran alkoholin nauttimista, niinkuin häissä yleensäkkin :)

Tilanne rauhoittunee seuraavan kerran vasta huhtikuun puolella. Tosin silloin on myös luvassa paljon hyvien ystävieni synttäreitä ja Eveliinan baby showereitakin pitää varmaan alkaa miettimään. Hän varmasti loukkantuisi syvästi, jos kukaan ei järjestäisi hänelle baby showereita, siitäkin huolimatta, ettei raskaudestaan niin kovin nautikkaan. Seuraavaksi onkin sitten mieheni syntymäpäivät ja kohtahan aletaankin olla jo kesässä. Hupsistakeikkaa.

Kesällä varmaan vois taas herätellä vauvatekoprojektia takaisin eloon. Toki mitään hoitojahan ei silloin tehdä, kun kaikki paikat on kesällä kiinni, mutta voidaan ehkä alkaa miettimään sitä seuraavaa askelta silloin. Tai jos hyvä tsäkä käy, niin lähdetään kesällä häämatkalle ja vietetään sellainen honeymoon, että hormonit vaan leiskuu hotellihuoneessa :D

Njoo, mutta ajattelin nyt vaan vähän valoittaa etukäteen tulevaa vuotta ja mahdollisesti tulevan hiljenemisen syytä. Toki aina välillä tulen päivittelemään kuulumisiani ja kirjoittelemaan mietteistäni, mutta itse vauvantekoprojekti on nyt pausella.

Tsemppiä kaikille!!

6 kommenttia:

  1. Mistä lyödään vetoa, että mikäli pystyt säilyttämään noin rennon asenteen tauon aikana, niin plussa pärähtää tikkuun samoin tein!! :D ihailen kyllä asennettasi, voi kun itse pystyisi samaan :)t. Viltsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, se olis kyllä ihanaa, mutta epäilen suuresti. Mulla on ehkä maailman huonoin tuuri missään asiassa :D Mutta aina saa toivoa ;)

      Poista
  2. Kuulostaa oikein hyvältä päätökseltä! Kaikkien noiden juhlien lomassa lapsettomuustutkimukset ja -hoidot varmasti pilaisivat aika monta tilaisuutta. Nauttikaa siis keväästä ja kesästä! Ehkäpä syksyllä ei enää mitään ongelmaa olekaan. Toivotaan näin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja varmasti nautimmekin :) Hoidot voi olla jo muutenkin niin rankkoja, että vielä tähän hässäkän päälle se voisi olla vain haitaksi. Loppukesästä ollaan varmasti taas tarmoa täynnä ottamaan uusia askelia ^^

      Poista
  3. Ihanaa "lomaa" tutkimuksista ja hoidoista! <3 Kerätkää voimia ja viettäkää aikaa yhdessä :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)