15. helmikuuta 2016

Normimeiningillä

Täällä mennään ihan normimeiningillä eteenpäin. Arki ja vapaat kuluvat nopeasti, kun tekemistä riittää. Polttareita järjestellään kovaa vauhtia ja saatiinpa vähän esimakua kunnon bridezillastakin :D Oman hääpäivän järjestelyjäkin ollaan pikku hiljaa aloiteltu; kutsujen askartelua varten on hommattu materiaalit ja sormuksien suunnittelua varten pitäisi varata taas aika meiän omalta kultasepältämme.

Vauvantekoprojekti on siis väistämättä jäänyt tauolle. Ensimmäisen Terolut kuurin viimeisen pillerin nappaan huomenna ja sitten vaan odotellaan menkkojen alkamista. Raskausepäilyjä minulla ei tästä kierrosta ole yhtään. Lämpöjä olen mittaillut silloin tällöin, mutta se ei ole noussut lähes ollenkaan ovisplussan jälkeen. Mikä on vähän ehkä outoa, mutta en jaksa pohtia sitä sen enempää. Ehkä en vaan ovuloinutkaan tässä kierrossa vaikka LH-huippu tulikin bongattua.

Terolut-kuurista ei mielestäni ole tullut minulle mitään oireita. Perus pms-oireita vain. Viikko ovisplussasta alkoi taas tissit turpoamaan ja nännit ovat tälläkin hetkellä ihan todella herkät. Sanoin jo miehellekkin, että boobsit on nyt niin valtavat, että ei meinaa mahtua liiveihin! Leukaan on myös ilmestynyt pari hormoninäppyä, mutta niin ne aina ennen menkkoja tuppaa tekemään.

Valitettavasti vauvakuumetta en ole vieläkään saanut kytkettyä off-asentoon, vaan saatan aika ajoin eksyä foorumeille seurailemaan vauvakuumeilijoiden piinapäiviä :) Pari positiivista tulosta sielläkin oli jo tullut. Voi kumpa mekin pian plussaisimme.

Nooh, ehkä onni potkaisee sitten häiden jälkeen ♥ Toivotaan parasta.

P.S. Tänään dpo 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)