2. syyskuuta 2016

Baby steps

En oo vieläkään oikein sisäistänyt, sitä että olisin muka raskaana. Tällä hetkellä yritän vain selvitä pidemmälle kuin viime kerralla. Viimeksi keskenmeno alkoi 6+0, joten jos nyt päästään tuon päivän yli, niin ollaan taas jo kokemusta rikkaampia. Toivotaan kuitenkin, että kaikki menisi loppuun asti hyvin.

Olen tässä raskaudessa huomannut hieman eri oireita kuin viimeksi. Esim. olen tuntenut nyt päivittän(varmaan jo viikko oviksesta asti) pientä pistelyä kohdun seutuvilla. Mietin, että pitäisikö minun huolestua vai kasvaako kohtu nyt vain sen verran vauhdikkaasti, että ne pienet pistelyt on vain hyvä merkki? En ole vielä uskaltanut tehdä uutta testiä nähdäkseni onko viivat ollenkaan vahvistuneet. Myös digitestin tekeminen houkuttelisi, jos vaikka saisin vihdoinkin todistaa tuon "raskaana 3+" -tuloksen. Jos vaikka ensi viikolla kävis hakemassa ja testais.

Pientä unettomuutta on myös havaittavissa, koska nukuin taas viimekin yönä alle 5 tuntia. Jostain syystä se ei kuitenkaan tunnu muuten arjessa mitenkään. Olen oikeastaan yllättävänkin pirteä suhteessa nukuttuihin tunteihin. Liekö hormonit auttaa jaksamaan? No en tiedä. Koitan viikonloppuna saada vähän nukuttua univelkoja pois :)

Tuttuja oireita on sitten taas tuo inhottava löysä vatsa. Pahoinvoinnista en vielä pahemmin kärsi, mutta perästä kyllä kuuluu heti pikimiten syömisen jälkeen. Sama oli viime raskaudessa, kun vatsa oli jo käytännössä vesiripulilla. Ei kiva. Tyhjä vatsa toki aiheuttaa hieman etovaa oloa, mutta siitä kyllä selviää pienillä snäkseillä.

Varasin muuten netin kautta ajan gynelleni parin viikon päähän. Toivon, että hän suostuisi tuolloin ollessa rv 6+2 ultraamaan ja katsomaan löytyykö sieltä mitään ja jos löytyy, niin löytyykö ihan oikeasta paikasta, eikä esim. kohdun ulkopuolelta. Pelkään myös tuulimunatuomiota, joten toivottavasti sieltä löytyisi ehkä jo pienen pieni syke sillon seitsemännen raskausviikon alussa. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Ei muuta kuin ihanan rentouttavaa syksyistä viikonloppua kaikille !

P.S. Ainiin, laskin laskurilla lasketun ajan ja sain tulokseksi 10.5 :D Saa nähdä syntyykö se äitienpäivänä vaiko kenties mieheni syntymäpäivänä. Iiih hurjaa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne! Toivottavasti kaikki menee hyvin! Itse olisin heti plussattuani neuvolaan yhteydessä, jotta omiin tietoihin raskaus saataisiin päivitettyä. Kirjoitat muuten tosi kivasti tätä blogia! Oikein ihanaa syksyn jatkoa teille ja tarrasukkia pikkuiselle! <3 voi kumpa itsekkin pian jo pääsisi massua kasvattelemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Muurahainen :) ♥ Voisin soittaa ensi viikolla, kun olen lomalla, niin ei tarvi kesken työpäivän koittaa puhua salaa jossain piilossa :D Pidän teillekkin peukkuja pystyssä, että hoito tepsisi!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)