6. syyskuuta 2016

Tärppikierron ennakoinnit vol 2

Kirjoittelin tuolloin keväällä ensimmäisen positiivisen raskaustestin tehtyäni, sen kyseisen kierron asioista, joita tein positiivisen tuloksen saamiseksi. Ajattelin tehdä taas pientä listausta, mitä tässä kierrossa tuli tehtyä plussan saamiseksi. (Linkkien takaa löytyy sivut, josta olen kyseistä tuotetta tilannut)

Hivenainevalmisteet, joita nautin aamiaiseksi tässä kierrossa:
- Bio-Folin 400 µg foolihappo
- Aurinko D 100 µg D-vitamiini
- Gelee Royale 500 "kuningatarhyytelö" ovulaatioon asti.

Käytin ovulaatiotestejä.

Mittasin aamulämpöjä. (tästä oli todella paljon hyötyä ovisplussan ollessa vähintäänkin kyseenalainen)

Aloitin Lugesteron (progesteroni) kuurin ovulaation kolmantena päivänä annostuksella: 100 mg aamulla ja 200 mg illalla. Jatkuu 10. raskausviikolle tai kunnes vuoto alkaa.

Pidin ajatukset tulevissa kierroissa pettymyksen välttämiseksi. Suunnittelinkin jo lomamatkaa kaverini kanssa tulevalle lomaviikolleni :)

Mä uskon kyllä, että suurin vaikuttaja taas tässäkin kierrossa on tuo ovulaation jälkeen aloitettu keltarauhashormonituki, joka auttoi meiän pikku pilkkua tarttumaan kiinni kohdun seinämään ja tekemään sinne kodin. Ties kuinka monta kemiallista raskautta mullakin on takana tietämättäni asiasta mitään. Toinen suuri apu on uskoakseni ollut myös noista Gelee Royalesta ja D-vitamiista, koska ovis tuli tässä kierrossa odotettua aiemmin.

Toivottavasti tämä nyt olisi sitten ihan tosi kyseessä ja me saatais tää pikkunen terveenä ihan syliin asti ♥

Baby steps...

6 kommenttia:

  1. Minäkin alan pian tota lugesteronia käyttämään, toivotaan että siitä olis meillekkin apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! :) Olen lukenut siitä paljon hyvää. Toivottavasti se auttaisi myös teitä!

      Poista
  2. Hyviä keinoja/mietteitä miksi tärppäsi. Mä kans kallistun omalla kohdallani siihen et digitesti ekaa kertaa käytössä ja tarkka ovulaatio. Sekä jotenkin ajattelin, ettei tästä kierrosta edes tärppää. Olin suunnitellu varata gynelle ajan et meen vaan juttelemaan ja perus tutkimuksiin. Oli toivo niin menny että. Mut sit se yllättiki totaalisesti, kun menkkakivuissani huvin vuoksi dpo11 päätin testata, vaikka olin tietävinäni et se on turhaa ja teen vain sen varmistaakseni et menkat on tulossa. No toisin kävi. Tuntuu et se plussa tulee silloinkun sitä vähiten odottaa. <3
    edelleenkään ei mitään ihmeellisiä oireita. Ompa helppoa jos tää jatkuis tällaisena. Rinnat vaan tosi kipeet ja turvonnu.
    Uskon et sulla tosiaan lugesteron oli suuri apu varmasti raskautumisessa. Uskon vahvasti et saatte vaavin syliin asti <3 me varattiin neuvola 26.9. Mulla on sellanen juttu, et kierron mukaan olis rv5+2 ja ovulaation mukaan rv4+4 et saa nähdä miten neuvola sit muuttaa lasketun ajan. Asennoidun kuitenki tohon rv4+4, koska se on ehkä tarkin. Voi ku malttais odottaa ekaan varhaisultraan. Hirvee halu päästä toteamaan et kyllä se siellä kasvaa <3 Oletko ajatellu mennä varhausultraan? Meillä on facessa jo toukokuisille oma yksityinen ryhmä. Se on vielä salainen. Jos haluat liittyä siihen niin voin laittaa sulle vaikka s.postilla mun nimen ni pystyn kutsumaan facebookin kautta sut. Sit jos tuntuu et haluat tulla sinne jakamaan onnea meidän muiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kuulumisiasi Dansku :) Mulla on sama, ei mitään oireita, mutta rinnat on ku silikonit :D Ajattelin soitella neuvolaan ensi viikolla, kun olen lomalla, niin ei tarvi kesken työpäivän sinne soitella. Varasin yksityiselle gynelle varhaisultraan ajan 16.9, että sais varmistuksen onko sielä ketään :) Laskeskelin tuolla laskurilla, että mulla olis kans menkkojen mukaan nyt 5+4, mutta hedelmöittymisajankohdan mukaan tänään tuli just 5+0 täyteen :) Mä vielä hissukseen hipsin päivä kerrallaan eteenpäin, niin en uskalla oikein vielä liittyä mihinkään odottajien ryhmään. Ehkä sitten jossain vaiheessa myöhemmin :)

      Poista
  3. Oliko sulla siis tässä kierrossa vaan Gelee Royal käytössä? Vai ootko pitkään käyttänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuvuodesta kokeilin ekan kerran sen yhden purkillisen verran missä oli muistaakseni joku 30 kapselia(silloinkin just tärppikierron aikaan) ja nyt kesällä ostin tuota toisen merkkistä yhden purkin ja siitä on vielä vähän jäljellä :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)