13. syyskuuta 2016

Neuvola

Neuvolaan on nyt soitettu ja ensmmäinen käyntiaika on varattu lokakuun alkuun kolmen viikon päähän.

Olin hieman yllättynyt, kun neuvolan ajanvarauspalvelun terveydenhoitaja otti puheeksi maaliskuisen keskenmenoni, mutta tuli siis vaan todettua, että ensikäynti jäi silloin käymättä kokonaan. Nytkin tuo aika tuli varattua niin hirmuisen pitkän ajan päähän, että saas nähdä tuleeko tälläkään kertaa päästyä sinne asti. Toivottavasti päästään.

Puhelu oli muuten ihan mukava ja helppo juttu, eli eipä siinä oikein mitään uutta ollut, mutta yksi juttu jäi mieleen. Terveydenhoitaja kehoitti myös miestä käymään hammastarkastuksessa. Ollaankin jo muutamaan otteeseen puhuttu miehen hammaslääkärin varaamisesta, mutta hän ei ole vielä saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään :D Noh ehkä nyt on pieni motivaattori asian suhteen.

Huomenna tulee vihdoin 6+0 täyteen ja vähän jo jännittää, että yllättääkö kaikki raskausoireet nyt sitten just, kun ollaan lähdössä kaverin kanssa risteilylle. Tietysti myös keskenmeno vieläkin pelottelee takavasemmalla, mutta mulla on kuitenkin jo hieman parempi fiilis tästä raskaudesta kuin edellisestä.

Toivottavasti se fiilis pysyy.

4 kommenttia:

  1. ♡ itellä koko raskaus oli todella helppo, ensimmäinen kolmannes meni käytännössä ilman oireen oiretta, väshmys oli ainoo mikä iski siinä 6-7 viikon paikkeilla ja kun muisti syödä säännöllisesti pysyi heikko olokin poissa :) sit vasta ihan lopussa tuli enempi selkävaivoja ja närästystä mut en niihin niin reagoinu kun oli niin helpolla päässyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla pitkästä aikaa sinustakin Spireida ♥ Täytyy olla siis vaan tyytyväinen jos tästä selviääkin kokonaan ilman pahoinvointia :D Ehkä se aamupahoinvointi onkin enemmänkin leffasta opittua, kun niin moni sanoo, ettei ole pahemmin joutunut siitä kärsimään ollenkaan :) Masun kasvaessa tulee varmasti kaikenlaisia muita vaivoja ja se onkin ihan ymmärrettävää. Jännittää jo, että päästäänkö mekin viimein kokemaan se ihana vauvamasu ^.^

      Poista
  2. Jännittävää. Olikos sulla se ultra nyt perjantaina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on :P Jännittää jo! Onneks tuo risteily pitää toistaiseksi ajatukset muualla :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)