18. heinäkuuta 2017

Neuvola...taas

Sain kuin sainkin soitettua eilen sinne neuvolaan. Puhelu oli sinänsä mielenkiintoinen, koska ilmeisesti neuvolan järjestelmässä olin yhä raskaana edellisestä raskaudestani. Puheltiin siinä sitten huhtikuussa tapahtuneesta keskenmenostani ja neuvolan täti toivotteli tsempit, että tämä raskaus viimein onnistuisi. Tuli muuten ihan outo tunne, kun hän kyseli, että onko tämä nyt siis neljäs raskautesi. Huh, ihan kuin mulla olisi enemmänkin lapsia, mutta ei... tässä vielä jumitetaan paikoillaan. Noh toivotaan nyt, että päästäis viimein loppuunkin asti.

Puhelusta tuli ihan hyvä fiilis. Sain ajan elokuun toiselle viikolle ja me ehditään just sopivasti käydä siellä hormonipolilla ennen sitä. Toivottavasti siellä polilla pääsis ultraan ja siellä vielä vilkuttelis joku pikkuotus meille takaisin ♥ Tuntuu tässä vaiheessa vielä ihan tosi utopistiselta ajatukselta.

Eilen tuntui taas pitkästä aikaa ihan kunnon menkkajomottelua kohdussa. Olin jo ihan satavarma, että kohta se vuoto sieltä alkaa, mutta ei ainakaan vielä ole alkanut. Hetken tuon jomottelun jälkeen tulikin yhtäkkiä ihan todella paha olo. Oltiin eilen illalla kavereiden luona pelailemassa lautapelejä ja yhtäkkiä huono-olo kohtaus taas yllätti ja olin jo ihan valmis juoksemaan vessaan oksentamaan. Sain kuitenkin rauhoitettua oloani ja pahoinvointikohtaus meni ohi. Huh. Mä niin toivon, että tuo pahoinvointi olisi merkki siitä, että siellä on meidän pikkuisella kaikki oikein hyvin ja kohtukin kasvaa oikeassa tahdissa.

Tänään vois tehdä ihan huvikseen sen vikan digitestin ja katsoa tuleeko jo 3+ viikot näytölle. En nyt sinänsä stressaa vaikkei tulisikaan, mutta kunhan ei ainakaan enää pienempiä viikkoja näytä kuin 2-3. Katotaan, jos muistan tehdä sen testin tänään :)

10 kommenttia:

  1. Moikka! Sitä vaan, että hyvin mahdollista, ettet saa vielä sitä 3+ testiin, se on ihan normaalia. Yhdessä lapsettomien ja nyt odottavien ryhmässä oli puhetta ja eräs tiesi kertoa, että monesti se 3+ tulee vasta viikolla 7 ja sen jälkeem. Kun se mittaa niitä hormonitasoja, ja se oli tosi korkea se määrä mitä siihen 3+ tarvittiin. En yhtään muista paljonko, löytynee jostain netistä, jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon lukenut monesti ettei heti rv6 alussa kannata sitä 3+ odotellakkaan vielä. Oon sen joskus aikoinaan saanut 5+3 viikoilla muistaakseni, mutta ei tässä hoppua. Ja tosiaan unohdin sen testin eilen ihan totaalisesti :D

      Poista
  2. Niin ja siis sehän on ihan ymmärrettävää, koska se näyttää hedelmöittymisestä kuluneet viikot. Rv 5 hedelmöittymisestä olisi kyllä 3 viikkoa, mutta tosiaan se hcg taso oli tosi korkea siinä taulukossa.

    VastaaPoista
  3. Voi että Alina kuinka toivonkaan että nyt saatte vilkutella sille pienelle oliolle ultrassa <3 luulisi teidän kyllä pääsevän varhaisultraan jo kunnallisenkin kautta?

    Kovasti tarrasukkia pienelle ja äitille sopivasti huonoa oloa;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) ♥ Olen sitä ultraa aina kysellyt, mutta valitettavasti he eivät sitä pysty tarjoamaan. Jos neuvolaan asti päästään eikä tuolla hormonipolilla ultrata, niin kysyn sitten uudestaan, että saatais ainakin nuo viikot varmistettua. Huono olo on nyt tervetullutta jos se vaan kertoo pikkuisen olevan hyvässä kunnossa :)

      Poista
  4. Onnea uudesta plussasta! Toivon teille kaikkea hyvää ja pidän peukut pystyssä :) <3

    VastaaPoista
  5. Moikka pitkästä aikaa :) Piti tulla katsomaan sun kuulumisia.
    Mulla oli jotenki sellanen tunne, että raskaudut pian uudelleen edellisen km:n jälkeen.
    Ja niin tapahtui näköjään eli siis superisti ONNEA! <3 <3
    Nyt täytyy vaan antaa elämän viedä ja näyttää, mitä tästä raskaudesta tuleekaan, toivottavasti ihana vauva ja ensvuosi olkoon teille parhain ikinä! <3

    Meillä menee tytön kanssa hyvin. Hän on jo 2kk ja oppinut paljon uusia juttuja. On todella "tissitakiainen" ja viihtyy paljon sylissä, joten kädet on kokoajan täynnä. Alussa se ehkä välillä jopa ärsyttikin, mut nyt oon oppinu nauttimaan tästä ja tottunut, et vauva haluaa olla kokoajan lähellä. Olen oppinut pysähtymään, että tätä mä halusinkin. Vauvat kasvaa niin nopeeta ja ovat hetken pieniä. Tulee aika, jolloin läheisyys ja syli ei enää niin kiinnostakkaan. Elän todella hetkestä nauttien nyt. Tää 2kk on mennyt niin nopeeta, ettei oo pysyny itekkään perässä.
    Ihanaa ja onnellista kesää sulle <3 tuun taas lukemaan kuulumisiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Dansku ♥ ja ihana kuulla kuulumisia pitkästä aikaa myös sieltä päin :) Tosiaan tämä raskaus tuli ihan puskista, enkä osannut yhtään varautua siihen :D Toivotaan nyt kuitenkin, että tämä olisi se the vauva ♥
      Voi vitsi miten aika lentääkään! Joko siellä on niin iso pikkukaveri :D Mä veikkaan, että se ensimmäinen vuosi menee ihan hujauksessa.
      Ihanaa loppukesää myös teille! ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)