6. heinäkuuta 2017

Loma lopuillaan

Loma vetelee jo viimeisiään. Enää muutama päivä jäljellä, ennen kuin pitää palata takaisin sorvin ääreen. Mutta ei me murehdita vielä semmoisia. Nautitaan nyt ihan loppuun saakka täysillä :D

Tänään on varmaan jotain dpo 11. Ihan villi veikkaus. Kalenterisovellukseni sanoi jo eilen, että "kuukautiset ovat tuloillaan". Vielä ei ole alkanut, mutta sovellus taisikin ehdottaa ovista hieman aikaisemmin, kuin mitä itse aavistelin. Odottelen siis menkkojen alkavan viimeistään viikonloppuna. Mitään raskauteen viittaavia oireitakaan ei ole ollut, joten en nyt mitenkään jännityksellä odottele mitään.

Pikkuisen olen jo pohtinut tulevaa kiertoa, että jaksanko vielä silloinkaan yrittää täysillä raskautta (tehokeinona vitamiinit ja hivenaineet) vai odottelenko vain kiltisti vielä muutaman viikon siihen polikäyntiin. Tavallaan haluaisin kyllä säästää kaikki voimani vasta sitten siihen seuraavaan kiertoon, kun on jo tuo polikäynti takana ja on ehkä jo uudet sotasuunnitelmat takataskussa. Voi olla, että nämä heinäkuun viikot menevät muutenkin niin hujauksella, kun olen kollegojeni lomatuuraajana. Noh katotaan.

Viime viikonloppuna oltiin tosiaan siellä mökillä isolla kaveriporukalla. Tämä oli siinä mielessä harvinainen reissu, että kaikki perheet saivat lapsilleen hoitopaikan ja oltiin ihan täysin vaan aikuisten kesken lomalla. Ja voi että olikin hauskaa! Tuli taas pitkästä aikaa koettua ihan kaameeta krapulaakin :D Hyi olkoon. Mutta oli kyllä ihan täydellisen ikimuistoinen reissu, että hyvä että tuli lähdettyä. Ja tiettekö mitä! Säät suosivat lomailijaa ja meillä oli koko viikonlopun ihan täydelliset aurinkokelit, että sai ihan aurinkorasvaakin levitellä iholle. Ah täydellistä.

No mutta joo. Alkaa taas aiheet olemaan jotain ihan muuta kuin mitä blogin nimi kertoo. Ei me vielä olla luovutettu, mutta kun alkaa pikku hiljaa se kolme vuotta tulla täyteen, niin loma on kyllä ihan paikallaan. Toivottavasti mekin päästään pian taas intoilemaan uusista kierroista.

Palaillaan taas! Vielä on kesää jäljellä!

6 kommenttia:

  1. Ihana Alina <3

    Ei luovuteta, ei niin pitkään kun kaikki kivet on käännetty... Uskon, että epätoivo omasta perheestä yrittää hetkittäin vallata mielen, ja se on täysin inhimillistä. Ja tuttua minullekin.

    Vielä on kesää jäljellä, nauti ja nauttikaa siitä yhdessä, kahdestaan, ja ystävien kanssa.

    Oot ajatukissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun joku jaksaa vielä noin tsempata :) ❤️

      Poista
  2. Heippa Alina,

    ihan mahtia kuulla lomailun onnistumisesta! ^^ Itselläkin mennyt loma aika lailla nappiin ja päässä on pyrineet aivan muut asiat kuin tämä lapsenyritysrumba. Lommailu tekee etenkin tässä tilanteesssa niin hyvää!

    Mukavaa loppulomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sielläkin on loma mennyt ihan nappiin :) Mukavaa loppukesää!

      Poista
  3. Kolme vuotta on raastavan pitkä aika. Tiedän. Toivottavasti teidän ei tarvitse odottaa yhtään pidempään. Mutta haluan lohduttaa, että välillä se ihme tapahtuu vasta sitten, kun ollaan jo henkisesti täysin luovutettu. Jos kaikki menee loppuun asti hyvin, niin me saamme käärön syliin 7 vuoden odotuksen, epätoivon, rukoilun ja toiveikkuuden tuloksena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, 7 pitkää vuotta :O Olisin varmasti jo luovuttanut monen monta kertaa siinä ajassa. Tsemppiä odotukseen! ♥

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)