12. heinäkuuta 2017

Onnellinen... taas

Kiitos oikein oikein paljon kaikille jo onnitelleille. Ei sillä ettenkö olisi kiitollinen, mutta tässä vaiheessa tuntuu jo vähän oudolta ottaa vastaan onnitteluja samasta asiasta jo neljättä kertaa. Ihan kuin olis synttärit neljän kertaa vuodessa :D Välillä olis ihan kiva saada sitten niitä lapsen syntymäänkin liittyviä onnitteluita, mutta toivotaan nyt parasta, että seuraavat onnittelut kuullaan sitten vasta synnytyksen jälkeen ♥

Fiilis on tällä hetkellä kyllä kerrassaan omituinen. Olen ihan hirmu onnellinen, mutta samaan aikaan myös hämmästynyt ja ehkä vähän pelokaskin. Ihan uskomatonta, että tämä oli jo toinen luomuraskaus ilman mitään hormonihoitoja. Se tuli niin puskista, että tässä vaiheessa kyllä vähän hävettää se alkoholin määrä mitä tuli loman aikana nautittua. Please, älkää tuomitko. Ymmärrätte varmaan, että oli vasta toinen kierto keskenmenon jälkeen ja pieni irrottelu ja paineiden purkaminen oli ihan paikallaan. Hassua, että jälleen kerran tärppi tapahtui juurikin loman aikaan. Vastahan me oltiin Islannissa viettämässä ihanaa hääpäivää ja nyt tämä vain vähän reilu pari kuukautta myöhemmin. Nyt pitäis sit vaan koittaa jotenkin säilyttää se stressivapaa lomaboogie päällä vaikka töissä tässä jo ollaankin.

Taistelusuunnitelma on nyt seuraavanlainen: Aloitin nyt Lugesteronin sillä samalla annostuksella, mikä mulle määrättiin aiemminkin ja jatkan sitä rv 10 saakka. Kokeilen nyt lisäksi ottaa Primaspania sen 50mg/pv. Mun pitää muuten tunnustaa, että otin tuota Primaspania jo ovulaation aikaan parisen viikon ajan, mutta lomalla lopulta unohdin vaan kaikki vitamiinit ja lääkkeet, et se jäi sit vähän kesken. Liekkö sillä ollut merkitystä näin pikaiseen uuteen tärppiin? Who knows. Lisäksi popsin vielä raskaus ja imetysvitamiineja enkä mitään muuta ylimääräistä. Ens viikolla soitan neuvolaan, ellei vuoto ehdi alkaa ennen sitä. Varhaisultraa en nyt tällä kertaa varaile vaan toivon, että me saatais mahdollisesti nähdä pikkuinen sitten siellä hormonipoliklinikkakäynnillä. Jos sinne asti päästään ilman vuotoja, niin taidetaankin olla jo ennätyspitkällä raskauden suhteen.

Mutta en nyt ota mitään turhia paineita minkään suhteen. Jos neljäs keskenmeno tulee, niin ainakin meillä on sitten se polikäynti, jossa meiät tutkitaan ja saadaan varmasti jotain apuja seuraavaan raskauteen. Pelaan nyt ihan avoimilla korteilla ja otan kaiken vastaan mukisematta.

Toivotaan nyt, et meillä olis se The vauva kyydissä ;)

P.S. Kun kerroin miehelle, että "kylppärissä ois sulle pieni yllätys", niin sielä kuulu vaan "jes!" ja heitettiin yläfemmat :D Miten niin muka ollaan koettu tää jo muutaman kerran ennenkin?

26 kommenttia:

  1. Voi että, onnea!! <3 Pidän peukut pystyssä teille :)

    VastaaPoista
  2. Täällä on kaikki varpaat ja sormet pystyssä, myös meidän vauvan peukut teille täällä tsemppaa<3

    Jospa, kunpa tää olis nyt se kerta<3 Halauksia miljoonia <3

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti ob the vauva! Tarrasukkia ja vauvaliimaa ja kaikkea mahdollista lähetän sinne! Itsellä 7+1 menossa ja esikoista odotan, joten innolla seurailen teidän matkan etenemistä samalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih ihanaa, onnea myös teille! :) Kaikki tarrasukat on erittäin tervetulleita myös tänne.

      Poista
  4. Heh pakko tunnustaa että itsellänikin juuri tuon the ovulaation aikoihin tuli oltua luvattoman kovassa humalassa :D ja oli vielä se kuuluisa taukokierto. Meillä taitaa toimia sama resepti :D

    hih onnea vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih hih ihana kiitos :D ♥ Sittenhän mulla on jo oikein hyvät lähtökohdat ;)

      Poista
  5. Onnea aivan älyttömästi!!!!!!!!!! Ihana uutinen!!!!!! Ja älä huoli juhannuksen juomista, et ole ehtinyt saamaan mitään pahaa aikaan. Ennen kuin testi näyttää posiyiivista on ns. turvallista juoda, vaikkei sitä toki suositellakaan.

    Jarrusukkia tosi paljon!

    T. Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Riikka :) Jotkut kai välttävät alkoholia jo yritysvaiheessa, mutta meillähän olikin taukokierto ;) heh.

      Poista
  6. Ei sillä alkoholilla taida olla merkitystä tuollon.. meilläki esikoinen tärppäsi kierrosta, missä oli veljen (alkoholipitoiset :D) häät.. plussasin hetki ennen omia häitä (oli niistä 2vk päästä)
    kovasti tsemppiä nyt!

    VastaaPoista
  7. Kovasti onnea! Peukkua pidetään täälläkin. <3

    VastaaPoista
  8. Voi onnea kovasti <3 mietin tuota ultraa, kun sanoit ettet tikuttanut ovista niin oletan ettet siis tiedä millon oot ovuloinut. Meidän kunnassa pääsee alkuraskauden ultraan jos on epäselvää miten pitkällä raskaus jo on. Kysys pääsisitkö sinäkin. Mulla oli ekasta raskaudesta ultra 7+2 ja toisesta 6+4 ja lääkäri onnitteli kovasti molemmilla kerroilla vaikka ite en ruudulla mitään nähnykään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Nuo ar-ultrat tuntuu vaihtelevan kunnittain tosi paljon. Jossain se tulee jopa automaattisesti joskus 7+ viikoilla. Mä kyselin sitä ar-ultran mahdollisuutta jo viimeks, kun mulla on hieman epäsäännöllinen/pitkä kierto, mutta hän vain sanoi, ettei meiän kunnassa valitettavasti ole sellaiseen mahdollisuutta. Ainahan sitä voi koittaa kysyä uudestaan :)

      Poista
  9. Onnea matkaan ja täällä myös toivotaan parasta <3!

    Pakko muuten kysyy et mitä sun mies on mieltä tästä blogista?

    Meille ei nyt ihan oo ajankohtaista yrittäminen, mut sit kun on niin haluisin alottaa yritysblogin ja mun mies oli vähän sitä vastaan et kirjoittelisin nettiin näin intiimistä asiasta vaikkakin anonyymina :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Miehelle on ihan ok, että kirjoittelen blogia ja onhan tästä ollut ihan suunnaton apu ja tuki mulle. Saan purkaa tänne kaikki ajatukseni tähän asiaan liittyen ja saan myös paljon vinkkejä lukijoiltani :) Vielä ei ole ainakaan kukaan tullut epäilemään henkilöllisyyttäni ja olen saanut pysyä ihan täysin anonyyminä :)

      Poista
  10. Huimaa! Nyt vaan rutkasti onnea viikoille tuleville <3 Toivottavasti maaliskuussa päästään lähettelemään niitä toisia onnentoivotuksia :)

    VastaaPoista
  11. Onnea kovasti! Olen seurannut matkaanne ensimmäisestä raskaudesta lähtien ja toivon että nyt saatte vauvan viimein luoksenne :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)