16. maaliskuuta 2016

A minor setback

Kuvittelin keskenmenon olleen jo ohi, mutta ei. Eilen tuli taas teelusikallinen kirkasta verta. Vuodottomia päiviä oli ehtinyt olla jo kolme päivää välissä ja nyt taas vuotoa tulee jonkun verran päivässä.

Mittasin tänä aamuna taas lämpöjä ja se näyttäis vihdoin laskeneen melkein 0.5 astetta. Ei kai tämä uusi vuoto nyt sentään vielä menkat ole? Tuskinpa. Veikkaan kuitenkin, että joku hormonimuutos tässä kehossa on tapahtunut ja sen takia tämä pieni vuoto. Eihän tässä muuten mitään, kun ei ole edes mitään kipujakaan, mutta olis kiva jos ens viikolla ei enää olis vuotoa ja vois rauhassa nauttia meiän häistä ja meiän ihanasta hääyöstä kylpylässä.

No ei kai tässä auta kuin odotella, että miten käy.

Onko kellään kokemusta vastaavanlaisesta keskenmenon jälkeisestä vuodosta?

2 kommenttia:

  1. No mulla oli just tollasta et saattoi olla monta päivää ilman vuotia ja sit taas tuli jotain. Sit kun ajattelin et nyt kai vuoto oikeasti loppunut ja harrastin seksiä niin heti tuli vuotoa senkim jälkeen. Mut kuitenkin kaikki meni ihan hyvin ja uusi kiertokin alkoi kun vuodot loppuivat kokonaan.jos ei vuotoon liity kipuja tai kuumetta niin varmasti normaalia. Keskenmenovuoto kestää usein n. 1-2 viikkoa jos kaikki pienet loppuajab tuhrutkin laskee mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Hyvä tietää, että on normaalia tuommoinen taukoilukin.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)