10. maaliskuuta 2016

Se tästä nyt vielä puuttuis!

Maha on ollut nyt pari päivää tosi turvonnut ja tänään se on ollut kauttaaltaan myös tosi kipeä ja välillä vähän oksettaa. Päätä särkee ajoittain ja viluttaa ja väsyttää. Vuoto on edelleen niukkaa; välillä punertavaa, mutta enimmäkseen rusehtavaa. Huomasin aamulla lämpöjen lähteneen taas nousuun. Ei mitenkään hälyttävästi, mutta vähän kuitenkin. Mietin jo, että eihän tässä nyt vielä mitään ovulaatiota ole tapahtumassa, kunnes aloin googletella oireita; epäilen että mulla on kohtutulehdus!

Se tästä oikeestaan vielä puuttuiskin. Onneksi tänään illalla minulla on varattuna aika gynekologille ja aion kertoa hänelle oireistani. Hieman jo jännittää mitä sieltä kohdusta löytyy. Toivottavasti kaikki raskausmateriaali olisi kuitenkin jo tullut ulos ja jos siellä on vielä tulehduskin, niin saisin pikaisesti siihen antibiootit, että päästään siitäkin vaivasta pikimiten eroon.

Kylläpä mua nyt taas koetellaan -_-

2 kommenttia:

 1. Mitä gyne sanoi? Mikä vointi?
  Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gyne sanoi, että kaikki näyttäis olevan kunnossa :) ei tulehdusta ja antoi myös luvan yrittää uutta raskautta heti :) Nyt on jo hyvä olo.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)