14. maaliskuuta 2016

Kaasoilua

Nyt on ystäväni Eveliinan häistä selvitty ja kaikki meni onneksi hyvin. Myös mieheni saapui onnistuneesti paikalle, vaikka hänet olikin ryöstetty kesken perjantaisen työpäivän omiin polttareihinsa :D

Kroppakin on vihdoin palautunut keskenmenosta. Vuoto loppui sopivasti lauantaiksi, eikä mitään muitakaan oireita oikeastaan enää ole ollut. Epäilen, että viime viikkoiset vatsakivut johtui mahdollisesta vatsataudista, nimittäin ystäväni, joka oli myös toinen kaaso, sairastui ikävästi vatsatautiin juuri pari päivää ennen häitä ja kertoi oireiden olleen melko samanlaiset kuin mitä itse koin viime viikolla. Mutta nyt kroppa tuntuu onneksi normaalilta.

Ainoa poikkeus, mikä hieman ihmetyttää, on jokseenkin koholla oleva ruumiinlämpö. Olen sitä nyt joka aamu vähän mittaillut ja se tuntuu edelleenkin olevan suht korkealla. En tiedä johtuuko se mahdollisesti jäljellä olevasta raskaushormonista vai onko tämä taas sellainen kierto, jossa alkulämmöt on vähän korkeammalla kuin edellisessä kierrossa. Jotenkin vaikuttais siltä, että vasemman munasarjan kierrossa on korkeet lämmöt ja oikean munasarjan kierrossa on matalammat lämmöt :D On tämä naisen keho ihmeellinen.

Nojoo, mutta tosiaan en ole vielä r-testiä tehnyt nähdäkseni onko hcg-hormoni jo kokonaan laskenut. Ei jotenkin tunnu luontevalta tehdä raskaustestiä vain varmistaakseen, ettei ole raskaana. Että nyt se negatiivinen tulos oliskin pelkästään positiivinen asia. Saa nähdä jaksanko vaivautua hakemaan sen yhden r-testin vai aloitanko vaan suoraan tikuttelemaan ovista. Ajattelin aloittaa tuossa noin viikon päästä oviksen bongailun. Epäilen sen kuitenkin ilmaantuvan vasta tosi myöhään jos tämä on sen hitaamman munasarjan kierto.

No jaa, mutta tällaista tällä kertaa.

2 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla, että keskenmeno meni noinkin vaivattomasti. Muistan et lääkärikin mulle kommentoi, että hyvä merkki seuraavaa alkavaa raskautta ajatellen jos kohtu tyhjenee spontaanisti ilman suurempia ongelmia että siis uusi raskauskin voi alkaa jo aivan pian.

  En usko että r-testi on välttämätön kun lääkärissäkin olet käynyt ja vuotikin jo loppunut. Itse tein muutaman halppistestin ennen kuin aloin bongailemaan ovista. Ovishan ei tule jos on vähänkin sitö hcg:tä vielä kropassa ja jos teet ovistestejä kun hcg:tä vielä jäljellä niin antavat virheellisen ovistuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos kommentistasi, mutta just ehdin kirjoittaa uuden postauksen, että vuoto on taas palannut :D
   Ajattelin tehdä viikonloppuna mahdollisesti yhden raskaustestin ja toivottavasti se näyttäisi negatiivista, niin voisin sitten aloittaa pikku hiljaa oviksen tikuttelun :)
   Ei tässä auta kuin edetä päivä kerrallaan.

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)