10. maaliskuuta 2016

Jälkitarkastus

Kävin tänään tosiaan sitten siellä gynekologilla jälkitarkastuksessa ja ultrassa kaikki näytti olevan hyvin. Kohtu oli tyhjä ja limakalvotkin näytti jo ohentuneen kokonaan. Munasarjoissa ei näkynyt oikeastaan mitään tapahtumaa, koska ne on tällä hetkellä niin sanotusti nollatilassa. Gynekologi antoi luvan yrittää uutta raskautta vaikka heti.

Ah ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin. Kerroin myös oireistani ja epäilyistäni tulehduksesta, mutta gynekologi kerto, että spontaanista keskenmenosta hyvin harvoin tulee tulehduksia ja jos minulla olisi ollut joku tulehdus, niin todennäköisesti jo pelkkä ultraus olisi tuntunut ikävältä. Oireet todennäköisesti johtuvat vielä kehossani jylläävistä raskaushormoneista. Hcg-hormoni kuulemma puolittuu hitaasti ja voi näkyä raskaustestissä vielä tästä pari viikkoakin eteenpäin.

Teroluteistakin puhuttiin sen verran, että gyne kehotti odottamaan ensin yhdet menkat ennen kuin aloitan uuden terolut-kierron. Ihan vaan siks, että olisi helpompi laskea oikeat kierron päivät. Clomifeniäkään ei tarvitse ottaa vielä kokeiluun, kun ovulaatioita on onnistuttu bongailemaan viime kierroista ihan hyvin. Toki on myös mahdollista raskautua ennen kuin yksiäkään kuukautisia tulee, mutta rohkenen epäillä, että meillä kävisi niin hyvä tuuri.

Fiilis on nyt kuitenkin hyvä ja toiveikas. Mieskin jo kyselee, että koskas se ovulaatio nyt sitten mahdollisesti olis :D Ihan hassua, kuinka innoissaan mieskin on jo meiän projektista. Ainiin, ja gyne sanoikin, että spermanäytettä ei nyt tarvitse antaa, kun on tavallaan jo todistettu, että raskaus on mahdollista. Mies tykkää!

Nyt on varmaan vähän hiljaiset viikot luvassa blogin puolella, koska häät ja koska kroppakin on nyt vähän niinkuin lepotilassa, niin mitään mullistavaa tuskin tapahtuu :) Jään jännityksellä seurailemaan muiden piinapäiviä. Täällä pidetään kaikille peukkuja tasapuolisesti pystyssä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)