17. elokuuta 2016

Ehkä täs lähipäivinä...

Eilen tein taas ovistestin ja viiva oli taas himpun verran tummempi. Muistin jopa ottaa kuvankin!
Kuten kuvasta näkyy, niin vielä pari päivää sitten tuo testi oli niin nega kuin olla ja voi, mutta sen jälkeen onkin sitten alkanut jo pientä viivaa piirtymään. Vaikuttais jo aika lupaavalta, vai kö? Ehkä tässä parin päivän sisällä se vois jo näyttää positiivista! Hope so.

Tavallaan olen kyllä tyytyväinen myös tuohon negaan, koska olen joskus lukenut jostain, että monirakkulaiset munasarjat saattaa näyttää pitkin kiertoa suht vahvaa viivaa ovistestissä, vaikkei mitään ovista ole lähimaillakaan. Mullahan on siis todettu ainakin oikean munasarjan olevan hieman monirakkulainen, mutta vasempaa ei olla sen koommin pystytty tutkimaan, koska silloin sattui juuri olemaan vasemmassa munasarjassa iso follikkeli kehittymässä, niin ei voinut nähdä onko monirakkulaisuutta sielläkin. Ehkä tää mun hidas vasen munasarja onkin se parempi munasarja :D Ken tietää, niin.

Eilen muuten saatoin vahingossa mainita miehelle, että nyt ois vähän niin ku "liukkaankelin varoitus", ja yllättäen mies alkoikin utelemaan, että millon ois niinkuin se otollisin hetki. Yllätyin siksi, koska luulin hänen jo huomanneen, kun on ollut viime aikoina niin kiinni minussa koko ajan :D hahah. Ehkä se olikin se joku ihmeellinen hedelmällisen naisen tuoksu tai joku mikä on vetänyt puoleensa. No mutta kuitenkin, tuli mieleeni, että puhuuko yleensä muut raskautta yrittävät parit niin sanotuista otollisista hetkistä vai onko se ihan totaalinen "mood killer"? Mun mies tuntui vain lisäävän enemmän pökköä pesään (ai kauhee miten härski ilmaisu xD), kun kuuli, että olis hyvät päivät tehdä vähän "tuhmuuksia". Haha, hyviä kiertoilmaisuja taas tänään.

No jaa, mutta täällä siis oviksen bongailu jatkuu.

2 kommenttia:

  1. Hyvin alkanu vahvistuun. :)
    Meillä oikeestaan mies tietää siitä, kun testejä kertyy nättiin tippuun keittiön pöydälle. Haha! Sitten ovispäivänä saatan sanoa että tänään ois the päivä, riisu ;) Hahaha!

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)