29. elokuuta 2016

Vielä pari päivää

Tänään on dpo 12, joten enää parisen päivää menkkoihin, "jippii!" Mitään erikoista ei oo oikeestaan tapahtunut. Välillä tuntuu jo lievää paineen tunnetta masussa, joten loppu on selkeesti lähellä. Toivon vaan, ettei nuo luget nyt ihan kauheasti ainakaan yli vetäis tätä kiertoa.
Lämmöt on yhä koholla, mutta eiköhän ne ylihuomenna viimeistää droppaa kokonaan. Rinnatkin on vielä kuin kaksi isoa ilmapalloa, mutta eiköhän nekin palaudu taas normaaliksi kunhan vuoto alkaa. Pahaa oloa tai väsymystä en ole kokenut, joten ei tässä kyllä ainakaan raskaana olla.

Mutta mitäs sitten seuraavaan kiertoon? Ajattelin jo soitella gynelle clomien aloituksesta, mutta tajusin, ettei se onnistu vielä ensi kierrosta. Meillä nimittäin sattuu olemaan jonkun verran menoa tuossa kierron toisella ja kolmannella viikolla, joten en pääsisi millään seurantaultriin, kun emme ole edes kotosalla. Pientä reissua on siis luvassa :) Sitä odotellessa. Mutta ehkä sitten jo sitä seuraavaan kiertoon, jos ei satu mitään ihmeitä ennen sitä.

Mutta jos tänään ei vuoto vielä yllätä, niin todettakoon, että lugesteronista on ainakin ollut apua tuohon mun lyhyen luteaalivaiheen ongelmaani, eli jotain positiivista sentään. Seuraavaksi sitten laitetaan vielä tuo ovispuoli eli alkukierto kuntoon, niin eiköhän se siitä sitten jo nappaa. Lets hope so!

P.S. Onko popkulttuurissa ennen hekutettu näin paljon raskaana olevia julkkiksia. Katsokaapa vaikka tätä! HOT or NOT?
kuva otettu täältä

2 kommenttia:

  1. Hyvin kyllä näyttää tehoavan Luget, lämmötkin sen jo kertoo!

    Musta not, musta vauvamahat on ihania ja niiden todellakin kuuluu näkyä mut tissit ja paljas maha, wtf? Onko tolla siis mitään alla tuolla? Ei kait😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin vähän katoin, että mitä hittoa :D Se Jenelle Evansin VMAs gaalamekko oli kyllä ihana, mutta tuo menee jo liian pitkälle. Ei sillä tietääkseni ole tuossa alla mitään >.<

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)