18. elokuuta 2016

Pettymys

Eilen tein taas ovistestin ja pettymys iski vasten kasvoja.
Hienosti tummumaan lähtenyt viiva olikin jo melkein kokonaan kadonnut! Miksiiiiiii? Aloin miettimään kuumeisesti, että oliko se kp 18 sittenkin plussa vai olisiko LH-huippu ehtinyt olla aamulla, kun testaan aina vasta iltapäivällä noin klo 17 aikaan? Olisiko sittenkin pitänyt tarkistaa vielä digillä vai ovuloinko tässä kierrossa ollenkaan.

Noh todettakoon nyt ainakin, että lämmöt eivät olleet tänä aamuna vielä nousseet merkittävästi. Vieläkin pyöritään siinä alle 36 asteen hujakoilla. Yleensä aina oviksen jälkeen lämpö nousee nopeasti yli 36 asteen, joten sen perusteella väittäisin, ettei ovis vielä tapahtunut.

Oliskohan tuo haalea viiva johtunut siitä, että join eilen paljon vettä. Olin kyllä parisen tuntia juomatta ja käymättä vessassa, ja yleensä se on kyllä riittänyt, mutta jos nyt virtsa oliskin jäänyt laimeaksi? Tai sitten ei...

Oireita on edelleen pientä paineen tunnetta vasemmassa munasarjassa ja masua vähän turvottaa. Valkkari on pysynyt kutakuinkin samalla mallilla eli ei ole vielä ehtinyt tulla kuivakauttakaan.

Nojoo ei auta kuin odottaa. Teen testejä aina siihen kp 23 asti ja jos mitään ei ilmaannu, niin luovutan ja totean tämän kierron menneen harakoille. Huoh.

Katotaan miten käy.

P.S. Positiivista on se, että jos ovisplussa ei ilmaannukkaan, niin ainakin voi taas gynelle sanoa, että clomeja/letroja tänne vaan :D

6 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä lähtee tummumaan! :)

    VastaaPoista
  2. Musta tuo eka näyttä kyllä ovisplussalta.. Mutta testaamallahan se selviää tuleeko vielä vahvempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja jälkikäteen tietty tietää, että oliko vaiko ei. Ainoa ongelma täs nyt on vaan se, et alotanko luge-kuurin vai en. Noh yksi kierto sinne tai tänne :)

      Poista
    2. Älä alota vielä! Pitää olla yhtä vahva tai vahvempi. Koskas sulla yleensä olikaan ovulaatio? Eikö se ollut +20 kp? Mulla kans ennen ovisplussaa välillä tummempi ja välillä laimeempi. Pitääkin muistaa aina tehdä samaan aikaan ja kovaan pissihätään. Ja antaa pissan tulla hetken, että "tuorein pissa" ehtii näytteeseen kun se lh nousee päivän mittaan. Tai siis näin ite teen :D haha

      Poista
    3. Joo nyt on ollut muutamassa kierrossa ovis vasta kp 23, mutta se voi vaihdella kp15-kp23 välillä :D Hankalaa tämä kyllä välillä on. Teen ovistestit aina iltapäivästä eli klo 15-17 aikoihin.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)