16. elokuuta 2016

Tilannekatsaus

Eilen ovistesti näytti edelleen negatiivista, mutta ihan pikkusen alkoi jo viiva erottumaan. Ehkä se alkaa siitä pikkuhiljaa vahvistumaan. Koitan tänään muistaa ottaa vähän kuvia.

Pientä nipistelyäkin tuntuu edelleen vasemmalla puolella. Toivottavasi sieltä nyt kehittyis semmonen oikein supermunasolu, joka sitten hedelmöittyisi ja pysyisi tukilääkitykseni avustuksella kiinni seuraavat 9 kuukautta. Kuis hienoa se olis :D

Eilen saapui postissa pari Hyvän olon keittokirjaa, jotka sisältävät hyödyllistä tietoa ja reseptejä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Olen kuullut ja lukenut paljon, että vhh-ruokavalio on auttanut monia PCO/PCOS:stä kärsiviä raskautumaan. Vaikka minulla onkin todettu vain PCO-tyyppiset munasarjat, niin saattaisihan siitä olla apua siihenkin. Painoahan minun siis ei tarvi pudottaa ollenkaan, mutta vhh-ruokavalio keskittyy enemmän hyviin ja terveellisiin rasvoihin ja proteiininlähteisiin, että siitä voisi olla apua myös yleisterveydellisestä näkökulmasta. Tässä vaiheessa tuntuu, että kaikki keinot käyttöön vaan. Tuskin siitä ainakaan haittaa on.

Muutenkin olen alkanut miettimään, että mitä vanhemmaksi tässä koko ajan tulee, niin sitä enemmän pitäisi alkaa kiinnittämään huomiota terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Eihän sitä raskaanakaan jaksa olla, jos ei ole yhtään peruslihaskuntoa. Kärsisi vain selkäkivuista ja uupumuksesta, vaikka kuulemma hormonit tekee uupuneemmastakin äidistä supermaman :D

Syksyn lähestyessä alkaa myös taas kaikki taudit ja pöpöt kiertämään ja porukkaa on taas kipeenä. Itseasiassa anoppi ja appiukko ovat jo flunssassa, joten tuputan nyt miestäkin ottamaan kaikki vitamiinit, että pysyttäis mahdollisimman terveenä, kun kaamos iskee. Itsekkin aloin taas syömään D-vitamiinia, koska sitä ei juurikaan enää auringosta saa. On tää Suomen kesä vaan niin lyhyt.

Nojoo, tulipas taas sepustettua jotain ihan omia.

Näillä eväillä. Palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista, jos löydät jotain hyväksi todettuja reseptejä niin mielellään lukisin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää laittaa, kun päästään kokeilemaan niitä ensin :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)