23. elokuuta 2016

Hormoneja hormoneja

Tänään on dpo 6 ja selkeä "estrogen rush" on päällänsä. Aamulämpö oli pudonnut 36.48, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin lämmöt nousee pian taas huippuunsa. Katotaan miten käy.

Muita ärsyttäviä hormonioireita on myös lisääntynyt näppyjen määrä. Pääasiassa siis leuan alueelle on tullut monta pientä inhottavaa näppyä, mutta nyt myös olkapäihin! Muistan, että mulla on joskus aiemminkin käynyt samalla tavalla, että ensin leukaan ja sitten selkään ja olkapäihin. Mä en vaan kuollaksenikaan muista mihin se viimeksi liittyi. Ettei vaan olis ollut sillon, kun ensi kertaa plussa ilmestyi r-testiin! Vitsi kun en muista. Olen koittanut lukea taas omia vanhoja tekstejäni, mutta en ole tainnut kirjoitella oireistani kovinkaan tarkkaan tuolloin. Olihan siinä kaikenlaista häähässäkkää päällänsä sillon, niin ei ole tullut pahemmin kirjoteltua kaikkia pikkuoireita.

No joo, mutta en nyt herättele liikaa toivoa. Jännätään nyt ekaks sitä, että onko luteaalivaihe edes nuo ihanteelliset 14 päivää vai meneekö kenties Lugejen takia ihan överipitkäksi. En tiedä niin. Aina oppii jotain uutta :D

Think positive!

4 kommenttia:

  1. Ooh! Jännää ;)

    Mullakin leuan lähelle ilmestyny 3 pientä näppyä ja yleensä siis tulee ainoastaan poskiin jos tulee. Ihana kun oot positiivinen! (oispa testikin :-D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahuksen hormonit, kun tuommosia inhottavia pikku pirulaisia puskee naamalle >.< Noh onneksi ne lähtee myös nopsaa pois. Viimeistään sitten kun menkat alkaa :) Vielä ois muutama päivää jännäilyä.

      Poista
  2. Heh, täällä dpo5, jännitellään kimpassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tervetuloa kerhoon :D Toivotaan positiivisia lopputuloksia kaikille! \o/

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)