25. elokuuta 2016

Lugesteron

Heräsin viimeyönä taas kahden aikaan hirveeseen vessahätään. Oli pakko nousta pissalle. Alkaa pikkuhiljaa jo ärsyttää noiden lugejen nappailu. Onneksi enää kuusi päivää jäljellä.

Lueskelin netistä vähän lugesteron oireista ja tosi monella oli just korkeat lämmöt, vilunväreet, jatkuva vessahätä ja sitten tietty ne huimaus ja väsymys, mitä en onneksi vielä itse ole joutunut kokemaan. Tai ehkä nyt vähän väsyttää, kun piti yöllä herätä sinne vessaan, prkl.

Luin myös semmoista, että joillakin luget olivat pidentäneet kiertoa huimasti, jopa viikolla. Sitä en kyllä haluaisi. En edes tajunnut kysyä gyneltäni, että mitä jos menkat ei alakkaan dpo 14, niin kuin pitäisi. Lopetanko lääkkeen ottamisen kokonaan vai odottelenko vaan vuotoa kaikessa rauhassa. Jotkut ovat kuulemma tehneet niin, että ovat tehneet raskaustestin dpo 14 ja jos se on nega niin ovat lopettaneet lääkkeen popsimisen. En tiedä miten itse uskaltaisin lopettaa, koska eihän kaikilla vielä välttämättä näy raskaustestissä mitään dpo 14. Nojaa murehditaan sitä sitten ensi viikolla, kun se on ajankohtaista.

Mutta joo tosiaan keltsistä johtuvia oireita on ollut jo vaikka mitä, mutta vasta sitten kun paha olo nostaa taas päätään, niin sitten vois ehkä kuvitella hcg:n vaikuttavan. Ennen sitä en usko raskauden alkaneen.

Tänään aamulämpö oli 36.61 eli pikku hiljaa laskusuuntaan ollaan menossa. Vois taas koittaa keksiä vähän jotain muuta ajateltavaa, kun tämä loppukierto on aina niin masentavaa. Huoh.

2 kommenttia:

  1. Koita Clomeja, jos nyt niin käy että uusi kierto alkaa taas. <3 Se vois olla aika hyvä combo, Clomit ja Luget! Ja loppukierrot, plääh. Sillon tuntuu että vois vajota maanrakoon. Onneks mieli nousee aina edes vähan kun toinen kierto alkaa oleen keskivaiheilla. Kunnes saa taas murtua. Julmaa.. :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy varmaan varata soittoaika gynelle mahd. pian -_-

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)