30. elokuuta 2016

Odottavan aika on pitkä

Dpo 13 eikä vieläkään mitään erityistä kerrottavaa. Vilustaa edelleen ja on kuumeinen olo. Illalla lämpö lähenee jo melkein 37:ää, mutta aamulämpö pyörii 36.7 hujakoilla. Kohdun ja munisten seudulla pistelee aika ajoin vähän, mutta ei mitenkään kovin voimakkaasti. Ei ole vielä edes mitään järkyttäviä menkkakramppeja ilmaantunut. Tuo korkea lämpö vaan vetää voimattomaksi ja uupuneeksi.

Ahdistaa, kun en yhtään tiedä kannattaako mun jatkaa tuon lugesteronin ottoa vuotoon saakka vai luovutanko vaan dpo 14 jälkeen todettuani r-testin olevan negatiivinen. Yritin lueskella netistä kokemuksia ja moni on sanonut, ettei menkat ole alkaneet ennen kuin lääkitys on lopetettu. Joillakin taas alkaa tiputtelu lääkityksen läpi. Jospa mä huvikseen kokeilen, että alkaako se vuoto lääkityksestä huolimatta vai ei.

Yksi jännä havainto kyllä sattui tänään hetki sitten. Ihan yhtäkkiä huomasin, että maha on jostain syystä taas kuralla. En usko, että olen syönyt mitään erityistä, enkä ole havainnut mitään merkkejä, mihin se voisi liittyä. Yhtäkkiä mieleeni muistui kierto, jossa valittelin "ruuansulatushäiriötä" ja lopulta kävikin ilmi, että olin raskaana. Sattumaako? Toivottavasti se selviää pian.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Teen viimeistään huomenna aamulla, jos ei vuoto ehdi tänään alkaa :)

      Poista
  2. Ei lugea kannata jatkaa pidempään kuon dpo 14 jos rt on negatiivinen, se voi pitkittää kuukautisten alkua turhaan. Toivottavasti nyt kuitenkin tärppäisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tosiaan haluais turhaan ainakaan pitkittää kiertoa. Taidan lopettaa luget tänään jos/kun testi näyttää negaa :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)