27. helmikuuta 2017

Nousujohteista

Tänään on kp 5 ja vuoto on jo ihan loppumetreillä. Vuoto on ollut seminiukkaa eikä perusmenkkakramppeja ole ollut oikeastaan juuri yhtään. Osasinkin jo odottaa niukkoja menkkoja, koska oviksen aikaan limatkin oli melko niukat normaaliin nähden.

Perjantain jälkeen vatsakin on alkanut toimia taas paremmin. Ruoka ei enää tule samantien ulos ja olokin alkoi lauantaina illalla virkistymään jo huomattavasti. En nyt sitten tiedä oliko se joku vatsatauti vai ihanko vaan ne macatabletit olis tällaisia vatsanväänteitä aiheuttaneet. Noh lopetin ne nyt kuitenkin kokonaan.

Tässä kierrossa mennään täysin ilman mitään ylimääräisiä hormonilääkkeitä, mikä on jo kerrassaan mukavaa vaihtelua ainaiseen päivien laskemiseen ja pillereiden oikeinajoitukseen. Aamulämpö näytti tänään romahtaneen taas oikein kunnolla 35 asteen puolelle. Pitkästä aikaa aamulämpö näytti siis 35.54 astetta. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

Voi olla, että me pidetään taukoa yrittämisestä nyt ainakin parisen kuukautta, koska hommaa riittää nyt ainakin tuon remontoinnin kanssa ihan riittävästi. Toukokuussa meidän perheeseen syntyykin sitten jo perheenlisäystä, kun veljeni saa toisen lapsensa. Saa nähdä miten tuostakin selviän, kun meidän toisen enkelivauvan laskettuaika on samoihin aikoihin.

Mutta onneksi kevät on noin muutenkin ihanaa aikaa pääsiäisineen ja vappuineen :D Odotan jo innolla, että päästään taas tekemään simaa ja munkkeja ja ulkona tarkenee jo pikkutakissa. Oi että!

Mukavaa maanantaita taas kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa viikkoa myös sinne meidän ihana Alina Auringonpaiste <3

    VastaaPoista
  2. Ai että mäkin odotan kevättä jo! Pääsiäinen ja varsinkin vappu tietää sitä että kesä häämöttää oven takana.
    Mulla on jotenkin ollut klinikkatauon aikana semmonen olo, varsinkin just tässä kierrossa että oho ainiin ei olla tehty mitään eikä tietoa koska ovis. Jotenkin pystynyt tosi hyvin ajatteleen muutakin, ihme! Eli toi remontti teilläkin varmaan tulee just hyvään saumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin hyvältä tuommonen tuulettuminen :) Johan me ollaan jo niin pitkään piinailtu, että ei tarvi edes tuntea huonoa omaatuntoa yrittämättömyydestä :D Ehkä tällä kaikella on tarkoituksensa :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)