1. helmikuuta 2017

Kolme skenaariota

Eilen tunsin ihan jäätävää paineen ja kivun tunnetta oikean munasarjan kohdalla. Mietin ihmeissäni, että ei kai nyt sentään ovulaatio yllättänyt. Kipu meni onneksi noin tunnissa ohi. Aamulla mittasin taas lämmön ja se näytti tältä:
36.28 astetta. Öö mitäh? Jos tuo on lämmön nousu, niin oliko eilinen kipukohtaus ovulaatio? Ei kai nyt sentään vielä. Huomatkaa kuinka kalenterisovellus ennustaa oviksen olevan vasta kp 21.

Huominen vasteultra jännittää nyt siis entistäkin enemmän. Sitä odotellessa olen kehittänyt kolme mahdollista skenaariota mitä on tapahtunut :D

1. Huomenna aamulla huomaan lämmön jatkavan nousuaan ja totean eilisen olleen ovulaatio. Ultrassa todetaan väite todeksi ja oikealla munasarjassa möllöttää enää vain keltarauhanen.

2. Oikea munasarjani heräsi juuri koomasta ja alkoi hirveällä tohinnalla kasvattamaan munasoluja. Huomenna ultrassa todetaan, ettei vastetta ole vieläkään ja ovis ilmaantuu vasta joskus kp 21 tietämillä.

3. Eilinen kipukohtaus johtui limatulpan irtoamisesta ja tänään illalla huomaan pyyhkiessä "kananmunavalkuaiset" ja totean oviksen tapahtuvan noin kolmen päivän päästä. Ultrassa todetaan 20mm follikkeli ja limakalvot ovat onnettomaakin onnettomammat, koska clomifen.

Pessimisti ei pety, ei vaan... Mikä vaan noista skenaarioista voi ihan hyvin pitää paikkansa. Limojen perusteella veikkaisin oviksen olevan vasta tulossa, koska en ole huomannut olevan vielä mitenkään erityisen liukasta. Toki limojen vähyys saattaa johtua myös siitä, etten ottanut tässä kierrossa ollenkaan royal geleetä, sillä niissä kierroissa joissa olen sitä ottanut, on ollut todella selkeät limat ja muut. Tässä kierrossa on ollut jotenkin tosi kuivaa ja himot on ollut tosi vähäiset, mutta en sitten tiedä olenko vaan tottunut niihin mehukkaisiin royal gelee kiertoihin, että pidän sitä jo normaalina :D

Nyt vähän ärsyttää, kun ei ole tullut testailtua ovista tässä kierrossa vielä ollenkaan. Jotenkin ajattelin, että turhaan mä tikutan ennen sitä ultraa, kun ei siellä kuitenkaan vielä mitään merkittävää ole tapahtunut. Nyt on vasta kp 12, siis ihan liian aikaista mulle! Nyt sit toivotaan, että ovis olis vasta tulossa, koska en todellakaan ollut varautunut näin aikaiseen ovikseen ja tallettelut ei siis tosiaankaan osunut kohilleen.

Noh huomennahan se selviää sitten.

6 kommenttia:

  1. No nyt alko jännittään sun ultra entistä enemmän! Hmm :D Mitähän siellä tapahtuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta :D Siellä voi selvitä ihan mitä tahansa. Toivottavasti ei sentään kystaa olis nuo clomit aiheuttaneet. Kaikki muut vaihtoehdot käy :D

      Poista
  2. Onpa jännittävää kyllä! Ootan innolla, mitä huomenna selviää 😊 jotenkin mulle tuli fiilis, että vaihtoehto 1 vois olla tapahtunut? Ainakin sillon ois sydämet osunu tossa ajoituksessa oikeille päiville 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos eilen oli tosiaan ovis, niin dpo -1 oli yksi tallettelu tapahtunut :D En tiedä riittääkö se, mutta ovispäivälle ei osunut yhtään talletteluja. Huomenna se selviää :)

      Poista
  3. Täällä ilmottautuu yksi uusi lukija! Päädyn blogiisi kun etsin vertaistukea lapsettomuuteen.

    Kiinnostavia pohdintoja, kun ei tästä kropan toiminnasta voi ikinä tietää.

    Yritän taas omaakin blogia päivitellä, jos kiinnostaa :) http://tuleejosontullakseen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka näitä kropan toimintoja onkin tullut tutkittua jo kovin pitkän aikaa, niin aina se pääsee yllättämään ja hämmästyttämään :D Tervetuloa lukijaksi. Lisäsin myös oman blogisi lukulistalleni :) Tsemppiä yritykseen!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)