24. helmikuuta 2017

Taukokierto

Thank God it's Friday, nimittäin puolukkapäivät ovat täällä taas! Tänään mennään siis jo kp 2:ssa. Aamulämpö oli laskenut reippaasti jo 36.28 asteeseen. Ihan hyvältä vaikuttaa siis, jos ajatellaan, että estrogeeni siellä jäähdyttelee kroppaa. Clomi-kierroissahan tuo lämpö on jäänyt aina junnailemaan tuohon 36.34 asteeseen, että kaikki sen alle on jo parempi :)

Nyt alkoi siis taukokierto. Vaikka tarkoitus ei olekkaan piinailla millään lailla, niin olen ihan hieman vaan koukuttunut tuohon aamulämmön mittailuun :D Musta on niin hauskaa seurata sitä viivadiagrammia, joka piirtyy mun kalenterisovellukseen. Ei kai se oo niin suuri paha? Ehkä mun tosissaan pitäis vaan yrittää jättää nyt mahdollisimman paljon kaikki yrittämiseen liittyvä pois elämästä. Edes yhden kierron verran. Taukoa mittailuista ja testailuista, taukoa blogeista ja foorumeista. Hui, onko tuo enää edes mahdollista :D

Mutta joo. Vatsavaivat jatkuu edelleen. Maha on ihan superkuralla edelleen, joten nyt jätin sitten testiksi sen macan pois päivän vitamiiniannoksesta. Sen sijaan aloitin eilen taas Royal Geleen ja Möller Tuplan, joten nyt vaan toivotaan, että limakalvot palautuis taas normaaliksi. Olo on vatsavaivoja lukuunottamatta ihan semihyvä. Vuoto on ollut kirkasta, mutta ei kovin runsasta vielä. Perus menkkakivutkin tuntuu olevan vielä aika lieviä, vaikka normaalisti olisin jo tokan päivän aika ottanut parikin särkylääkettä. Ehkä ne limakalvot on vaan sit olleet niin onnettomat, ettei sieltä oo mitään kovin suurta tulvaa tässä kierrossa tulossakaan. Ei haittaa. En malta odottaa, että nää kaikki ärsyttävät vaivat vaan loppuis ja olo olis mahdollisimman normaali. Enää muutama päivä jäljellä.

Tänä viikonloppuna ei ole yhtään mitään sovittua luvassa. Pullaa ajateltiin leipoa :)

Superihanaa la(i)skiaisviikonloppua kaikille! :D ♥

8 kommenttia:

  1. Rentouttavaa taukokiertoa. <3 Miks toi kuulostaa aina lähinnä v*ttuilulta😂 Mä tiedän sen rentouden.. tai sitten en. :'D

    Ah laskiaispulla, alko tekeen mieli. Slurps!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä 😂 tosi rentoo.
      Nam nam pullaa 🤤

      Poista
  2. No voihan vatsa :/ toivotaan että asettuisi nyt aloilleen!! Voisiko se olla sitten joku mahapöpö..hmm...

    Nauti taukokierrosta, se tekee hyvää<3 ja mittaile ihmeessä niitä lämpöjä jos tykkäät, eihän siitä mitään haittaa ole:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais olla joku mahapöpö, koska nyt on jo parempi :) Taukokierto tekee nyt varmasti hyvää, kun on niin paljon muutakin ajateltavaa :P Mittailu on kyl joo sen verran mielenkiintoista, että sitä saatan jatkaa aivan huomaamattanikin :D Eiköhän sekin jossain vaiheessa vähene, kun unohtuu taustalle :)

      Poista
  3. Niin ja kiitos, ihanaa laskiaisvloppua sinullekin :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä ja toivoa ens yrityskierrolle! :)
    Täällä ekaa kertaa elämässä saatu vilkkuva hymynaama digiin!! Hui. En oo ennen nuita käytelly, viime kuussa tikuilla. Toivottavasti se sieltä nyt sitten tulee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh siellä ovulaatio lähestynee pikku hiljaa :P Siitä tulee aina hyvälle tuulelle kun se hymynaama ilmestyy siihen pikkuiseen ruutuun :) Tsemppiä teillekkin tärppeihin!

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)