20. helmikuuta 2017

Vatsavaivoja

Tämä kierto on ollut kyllä kaikinpuolin niin omituinen, että toivoisin sen olevan jo ohi. Tänään onneksi sentään jo dpo 12, joten ei ole enää montaa päivää.

Ensinnäkin mä oon jo ihan totaalisen kyllästynyt noihin lugeihin. Musta tuntuu, että tässä kierrossa siitä on tullut taas ihan erilaisia oireita kuin yleensä. Tässä kierrossa huomasin muun muassa lievää huimausta ja pahoinvointia. Mahakin on jotenkin ällöttävän turvonnut ja koko ajan tuntuu ikävää paineen tunnetta.

Koko viime viikon on itseasiassa tuntunut ikävää paineen tunnetta mahassa ja lievää etovaa oloa. Epäilin, että kuvittelen vain oireet, koska työkaverini joutui juurikin viime viikolla kesken työpäivän lähtemään kotiin hoitamaan noroviruksesta kärsivää lastaan ja saipa koko muukin perhe sen sitten lopulta. Perjantaina koin lievän ruokamyrkytyksen, kun söin lounaaksi salaattia ja ei mennyt kuin tunti ja maha meni aivan kuralle. Olin ihan satavarma, että nyt se norovirus iski minuun, mutta loppupäivän masu oli kuitenkin ihan suht normaali ja pystyin syömään ihan normaalisti. Ajattelin myös tyhmänä, että "haa tämähän on varmaan raskausoire" ja testasin sitten negankin silloin perjantaina. Lauantai aamuna söin tuota samaista salaattia ja koska maha meni taas täysin kuralle, niin tiesin satavarmasti, että kyseessä olikin vain ruokamyrkytys. Noh onneksi loppupäivän masu oli taas kunnossa ja pääsin kavereiden kanssa syömään ja leffaan (taas kerran! :D) eikä ollut mitään ongelmaa. Eilen masu oli koko päivän ihan kunnossa, mutta tänään se on taas tuntunut tosi inhalta. Lievästi kuralla ja pahoinvointi alkaa lähennellä yökkäysrefleksiä. Mitä ihmettä nyt taas?

Olo on hieman hämmentynyt. En usko raskauden alkaneen, koska oireet ei vaikuta samoilta kuin edellisissä raskauksissa. Edellisissä raskauksissa selkeimmät oireet ovat olleet turpeat silikonirinnat ja juuri ennen plussausta alkava löysävatsa. Nyt rintoja pistelee vähän ja ne tuntuu raskailta, mutta ei ole sellaiset superpinkeät mitä ne on edellisissä raskauksissa olleet. Vatsaoireita tässä nyt on ollut jo viikko oviksesta enemmän tai vähemmän. Argh.

Odotan keskiviikkoa kuin kuuta nousevaa, että voin vihdoin lopettaa luget ja aloittaa uuden kierron vailla huolen häivää. Sori nyt tällainen epätoivoinen avautuminen, mutta olo ei oo tällä hetkellä mikään mahtavin -_-

Huoh mikä maanantai!

12 kommenttia:

  1. Ootko tehnyt testiä sen perjantain jälkeen, kun päiviä ovulaatiosta on kulunut vähän enemmän? 😊 mutta vatsavaivat on kyllä persiistä, vaikeuttaa kaikkea oloa mutta erityisesti sitä töissä selviytymistä.... Toivotaan, että pian helpottaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tehny. Odottelen rauhassa sitä keskiviikon negatestiä, että pääsen lopettamaan luget :D Tää vatsavaiva on ihan outo. Tulee aalloittain :S

      Poista
  2. Mulla on nyt hmm... kolmas viikko lugejen kanssa (laitan yhden joka ilta, ihan ilman mitään taukoja) ja mulla ei isompia oireita olekaan ollut, tosin ehkä raskaana ollessa oireita on vaikea bongata :D mutta siis, mulla on hetkittäin massu oudon tuntuinen, ja nyt kun luin sun tekstin, niin hokasin, että sehän voi tosiaan johtua noista lugeista! Ruokahalu on pienentynyt ja liha meinaa tökkiä. Ehkä se liittyy Lugeihin, ehkä ei!

    Mutta! Nyt mua alkoi taas jännittää nää sun oireet. Millon testaat <3 ? Anteeks, ei oo todellakaan tarkoitus alkaa vauhkoomaan täällä ennen aikojaan, toivon vaan niin kovasti JOKA KERROSSASI, että se plussa sinne tikkuun tärähtää. Voi sitä riemun määrää kun sen päivityksen pääsen täältä lukemaan <3

    Pidähän meitä ajan tasalla <3 ja jos nyt on pöpöstä kyse, niin toivotaan ettei ylly hullummaksi taudiksi...

    VastaaPoista
  3. Se voi hyvinkin olla, että nuo luget aiheuttaa millon mitäkin lieviä oireita. Mulle yleensä tulee niistä vaan niitä vilunväreitä ja jatkuvaa pissalla juoksemista, mut nyt tässä kierrossa on hormonit sitten taas ihan mullin mallin :D
    Ihanaa kun jaksat jännätä ja tsempata ♥ Mulla ei oo kyl yhtään raskaana-fiilis, et en raaskis millään sitä negatestiä vielä turhaan tehdä. Keskiviikkona olis sit tarkoitus tarkistaa tilanne vielä ennen lugejen lopettamista, että on sitten varmasti nega :) Toivottavasti olen väärässä, mut ei oo kyl nyt kovin suuret odotukset :D

    VastaaPoista
  4. Raskaudet on aina erinlaisia, varmasti vaikuttaako sekin, että kumpaa odottas �� mulla edellisessä raskaudessa ei todellakaan ollut mielessä että tulis plussa, kun ei ollut yhtään mittään oireita, siis aivan hiljaista kropassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se on kyllä totta. Jotenkin sitä vaan ei uskalla vielä haaveilla plussasta, kun oireetkin on niin epävarmat :D Toivottavasti yllätyn vielä positiivisesti :)

      Poista
  5. Vielä edelliseen.. ennen tuota plussaamista ja "kropan hiljaiseloa", mullakin oli maha aika sekasin ja flunssa olot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on alkanut molemmissa raskauksissa löysä vatsa just ennen plussaa :D Siks teinkin hetken mielijohteesta tuon yhen testin jo dpo9 vaikka tiesin, että eihän mulla silloin vielä mitään näy vaikka plussaksi muuttuiskin :)

      Poista
  6. Mä niin toivoisin et oot vaan raskaana ja nää kaikki oireet olis sitä, kun voihan jokaisessa raskaudessa olla erilaisia oireita myös ja noi sun oireet voi olla myöskin raskaudesta johtuvia. Voi kumpa <3 olis niin ihanaa. Mä pidän kyllä peukkuja teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa olisikin ja saisin yllätysplussan, mutta epäilen vahvasti :o Kiitos peukuista :) ♥

      Poista
  7. Hyi ruokamyrkytys! Mä sain viimeks jostain kebabbilan salaatista. Sillon tosin oksentelinkin, yök!

    Jännäilen testiä täällä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä ihan omatekemää salaattia, mutta siinä tais olla vähän vanhentuneita oliiveja joukossa :D Onneks selvisin vaan yhdellä nopealla vessareissulla x)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)