10. helmikuuta 2017

Toimii!

Tänään aamulämpö näytti 36.51 astetta, joten voinemme olettaa oviksen todella tapahtuneen. Kroppa siis toimii! Tämä kierto on kyllä sitten muuten ollut ihan superomituinen. Ensinnäkin on ollut sellaista semikuivaa koko ajan, tai ei nyt kuivaa, mutta ei sellaista mehukasta mitä yleensä (hyvät nää termit). Mutta nyt sitten oviksen jälkeen ei tullutkaan sitä autiomaa-kuivaa vaan nyt on edelleen sellanen semikostea tunnelma tuolla alakerrassa. Yleensä oviksen jälkeen tulee heti ihan autiomaa fiilikset. Lisäksi olen varmaan täälläkin jo vähän väliä valitellut ihmeellisistä jomotuksista rinnoissa ja nyt oviksen jälkeen on sitten nännitkin ihan turkasen kipeät. Ihme sekoilua nyt taas! Onneks ens kierrossa ei tarvi enää pistää clomeilla kroppaa sekasin.

Sen sijaan ens kiertoon olen ladannut ihan kelpoarsenaalin kaikenlaisia luontaistuotteita. Kuten:
 ♦ Foolihappo
 ♦ Aurinko D-vitamiini
 ♦ Maca tabletit
 ♦ Gelee Royal
 ♦ Möller Tupla
Olikohan siinä nyt kaikki. Ens kierrossa siis jätän lugetkin ottamatta, että saas nähdä onko mun luteaalivaihe yhtään korjaantunut viime aikoina vai pääseekö menkat yllättämään ennätysaikaisin. Mieskin lupasi alkaa napostelemaan tuota Mölleriä, koska onhan se nyt hyväksi myös sydämelle ja koko keholle.

Viikonloppuna taas irrotellaan, kun mennään taas kerran kaverin kanssa syömään ja leffaan. Luvassa on tällä kertaa Fifty shades darker, uuuh :D haha.

Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille!♥

7 kommenttia:

  1. Meinaatteko ihan parille eksyä kanssa? Pitäkää hauskaa ;)
    Noi termit on aina parhaita, hahha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se leffa on aika aikasin päivällä, mut katotaan jos sen jälkeen johki vahingossa eksyis xD Kiitos ♥

      Poista
  2. Luontaistuotteet kunniaan :D

    Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyl :D niil pääsee jo hyvin alkuun. Ja kiitos paljon ❤️

      Poista
  3. Haha, hyvä toi kapseli arsenaali :D onko sulla ollut kauan toi royale geele käytössä? Mä vasta otin tän käyttöön ja toivottavasti sillä olis myönteisiä vaikutuksia tähän vauvan hommaamis operaatioon :D Plussa tuulia teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon mä ainakin muutaman tuommosen putelin jo ehtinyt syömään :D kyl sil mun mielestä on ihan piristävä ja hedelmällisempi vaikutus. Toki ynsilöllistä taas tuokin, mut ite palaan tuohon kyl aina uudestaan ja uudestaan :D

      Poista
    2. Niin plussatuulia myös teille ❤️

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)