15. helmikuuta 2017

Putous

Huomenta päivää! Tässä tulee kuukautiskiertoni viikkokatsaus. No ei vaan otsikon putous viittaa tällä kertaa aamulämpöihini. Tänä aamuna lämmöt oli tehnyt sen verran suuren dropin, että itteenikin hirvittää. Aamulämpö näytti tänään vaivaiset 36.22 astetta. Siinä on jo aika suuri pudotus, kun eilen se oli vielä 36.74 astetta. Tietysti toivoisin kyseessä olevan tuo ihanuutta enteilevä kiinnittymisdippi, mutta veikkaampa estrogeenirysäyksen tulleen tällä kertaa vasta dpo 7. Eilen tunsin jo pientä hetkittäistä pistelyä kohdun seutuvilla ja pelkäsin sen jo enteilevän menkkoja. Hui, ei kai nyt sentään vielä. Nyt ei auta kuin seurata, miltä lämmöt näyttää huomenna.

Nyt on taas vähän tylsä vaihe menossa, kun ei ole oikein mitään kerrottavaa. Pikkasen tuossa jo mietiskelin, että jos ottais lugesteronia ihan tuonne dpo 14 asti, ja odottelis vuotoa vähän myöhemmälle alkavaksi. Yritän tietysti ennakoida vähän tulevaa kiertoani, ettei menkat osuis just eikä melkein meiän reissun aikaan. Jos ovis ei tajua tulla ajoissa, niin sitten ei ole mitään hätää, mutta jos ovis on ottanut nyt uudenlaisen elämäntavan ja tykkää tullakkin jo ennen kp 20, niin sit voi olla, että menkat alkaa just väärään aikaan. Noh ei kai sekään maailmaa kaada. Täytyy vaan sitten pakata käsimatkatavarat täyteen buranaa ja tampooneita :D Iih enää 5 viikkoa reissuun!!

Mutta joo, kuten sanoin... tylsä vaihe. Palaillaan taas!

6 kommenttia:

  1. Toivotaan että se olisi kiinnittymisdippi! Hahah toi viikkokatsaus :D Oiettä kade teidän reissusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa olisikin :) Henkisesti olen kyllä jo valmistautunut negatiivisiin tuloksiin, mutta onneksi tuo reissu on sentään positiivinen asia :D

      Poista
  2. Ohhoh, kyllä tässä taas tarvotaan huomenna pikaista raporttia lämpöjen kehittymisestä! On kyllä jännä kierto menossa, kun eka oli ovulaatiojännäys ja sitten lämpöjännäys! :) katotaan saadaanko vielä jotain muuta jännättävää loppukierrolle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D hassu olet. Saas nähdä mihin suuntaan tämä kierto taas on menossa :)

      Poista
  3. Iiks, no nyt toivotaan että on kiinnittyminen meneillään<3 ei herranmunjee kun myötäelän tätä touhua.....

    Tuuhan päivittää lisää näitä sun "ei mitään asiaa" päiviä, näitä kun lukee enemmän kun mielellään :)

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)