12. huhtikuuta 2017

Kohtalokas 6+0?

Tänään poksahti taas yksi täysi viikko lisää ja tällä kertaa kyseessä on, tuo minun yritystaipaleella kuuluisaksikin tullut, 6+0.

Lueskelen vähän väliä noita vanhoja tekstejäni näiltä viikoilta, eikä oikein mikään anna selkeätä ennakkovaroitusta alkavasta keskenmenosta. Ensimmäisestä raskaudestani näiltä päiviltä voi lukea täältä ja toisesta täältä.

Tässä vaiheessa en oikein voi kuin odottaa. Oireita on edelleen: palelu, väsymys, kipeät rinnat ja lievä krapulamainen olo heti nälän iskettyä. Tänään myös taas turvottaa enemmän, kun pari edellistä päivää oli melkein jo normaali olotila. Pientä pistelyä tuntuu kohdun seutuvilla, mutta toivon, että kyseessä olisi vain normaalia kasvukipua. Muuten onkin sitten ollut ihan hyvät oltavat. Odotan vaan edelleen sitä pääsiäislomaa, sillä suunnitelmissani on NUKKUA!! ja paljon! :D haha.

Kävin muuten tänään puntarilla ja painoa on tullut lisää kilo! Apua, en tiedä johtuuko se nyt tästä turvotuksesta vai oonko oikeesti lihonnut! Nyt äkkiä kaikki pääsiäissuklaat piiloon! Mun on varmaan pakko alkaa nyt liikkumaan taas enemmän, kun pitäis jotenkin siinä naisten kympissäkin sitten jaksaa liikkua. Huih. Sitä odotellessa.

Ei mulla nyt oikeen muuta tähän väliin. Vielä ollaan niin vaiheessa, että jäljellä on vielä piiitkä matka.

Baby steps...

9 kommenttia:

 1. Inhottavaa kyllä kun vanhat muistot kulkee aina uuden raskauden mukana. Itse jos ikinä uudestaan raskaudun, haluan ultran rv 8+5, koska rv8+4 meillä silloin käärö oli ns. nukkunut pois. Vaikka eihän toi ultra uutta raskautta pelastaisi, mutta silti sen haluisin.
  Mutta kyllä nyt teillä kaikki menee hyvin loppuun asti! Olen varma! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka ei pelastaisi, niin ainakin itelle tulee sellainen helpotuksen olo, että siitä edellisestä kohtalokkaasta päivästä on nyt selvitty :) Ihana olet ♥

   Poista
 2. En ole käynyt kirjoittamassa mitään tänne aiemmin, mut nyt haluan tsempata ja halata täältä käsin. On varmasti ristiriitaista, kun samaan aikaan mielessä jyllää pelko ja onni - jos edes uskaltaa tuota antaa itsensä tuntea.
  Kunpa olosi helpottuu pian ja asiat menevät hyvin! Onnea joka tapauksessa tästä ihmeestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana :) ♥ Päivä kerrallaan vaan, niin eiköhän sitä jossain vaiheessa uskalla jo vähän iloitakkin. Täytyy kuitenkin olla kiitollinen, että olen edes saanut tämän mahdollisuuden. Haluaisin niin mielelläni antaa kaikille kanssasisarillekkin tämän mahdollisuuden ♥

   Poista
 3. Tuo pistely on ihan normaalia ja jopa hyvä merkki. Puhutaan myös sukkapuikkokivuista. Kohtu se siellä valmistautuu ja alkaa pikkuhiljaa kasvamaan. Nauti nyt kaikista tuntemuksista ja oloista. Toisen lapsen kohdalla niitä ei ehdi juurikaan miettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sukkapuikkokipu kuulostaa erittäin hyvin kuvaavalta näihin lieviin pistelyihin :D Koitan lohduttautua sillä, että se tuntuu kuitenkin jokseenkin erilaiselta kuin menkkajomotukset. Eiköhän tää tästä vielä iloksi muutu :) Päivä kerrallaan.

   Poista
 4. Nyt vaan pääsiäiseksi kaikkea mukavaa puuhaa,että saat positiivisia ajatuksia ja kunnes huomaatki et päivät kuluu ja kaikki on niinkuin pitääkin. Mutta ihan ymmärrettävää toi rv6 pohdiskelu ja aijemmat tuntemukset ja kokemat. Ei niitä pysty unohtaa. Syö vaan hyvällä omallatunnolla pääsiäismunia, vauvaki varmana tykkää ;)
  Mukavaa pääsiäistä teille! :) toivotaan, et edes joku päivä paistais aurinko, sillä on ihmeellinen voima kyllä mielen kanssa :) tuntuu et aurinkoisina päivinä on energiaa ja virtaa ku pienessä kylässä ja vois tehdä sata asiaa samaan aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä sinnekkin! :) Ehkä mä uskallan vielä muutaman suklaamunan syödä :D Mua jännittää, että ne siellä ekassa neuvolassa heti takertuu siihen, et alkuraskaudessa ei pitäis tulla painoa juurikaan. Tai sit oon vaan kehitelly omassa päässäni moisen "säännön" :D Hui, niinköhän vaan päästään sinne neuvolaan asti. Toivottavasti ♥

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)