28. huhtikuuta 2017

Vappu!

Tänäkään Vappuna ei tarvitse miettiä, että onko kotitekoisessa simassa alkoholia. Niin sitä vain ollaan edelleen tässä samassa tilanteessa. Tämäkin blogi juhlii jo kolmatta Vappuaan.

Vuoto alkaa olla jo ihan minimissään. Ihan jotain satunnaista tuhruttelua tulee yleensä tuossa iltapäivästä ja iltaa kohden taas loppuu kokonaan. Jos tämä nyt oli tässä, niin yllättävän nopeasti kroppa toipui taas tästäkin keskenmenosta. Nyt on kulunut vasta kymmenen päivää vuodon alusta. Toki saattaahan sieltä taas tulla joku yllättävä jälkitulva, ennen kuin sitten kokonaan loppuu.

Oli niin tai näin, niin nyt saadaan taas nauttia ihanasta pitkästä viikonlopusta! Meillä on jo simat valmiina pulloissa ja huomenna päästäänkin sitten munkin paistoon. Suunnitelmissa ei ole oikein mitään koti-iltaa kummempaa, mutta pidän kaikki ovet avoimena, jos sitä vaikka johonkin innostuis lähtemäänkin vähän rilluttelemaan :D Katsotaan nyt, kaikki käy.


Ei muuta kuin oikein hauskaa Vappua kaikille ihanille lukijoilleni!! ♥

10 kommenttia:

 1. Viettäkääpä kiva Vappu -levollinen tai riehakas tai vaikka molempia! :)

  En ole vielä tuota teidän menetystä kommentoinut, kun tuli jotenkin niin sanaton suru teidän puolesta. Otan oikein paljon osaa ja toivon pikaista toipumista. *halaus* <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää vappua! Tällainen sattui eilen silmään ja tulit heti mieleeni: http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/15-keskenmenoa-saanut-nainen-synnytti-viimein-pojan-itkin-ennen-kaiken-aikaa-menettamieni-vauvojen-vuoksi/6405288

  T: Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Hui kauhia, 15 keskenmenoa on ihan hurjan paljon. En tiedä miten kukaan jaksaisi sellaista, mutta onneksi kuitenkin lopulta onni löysi perille asti ♥

   Poista
 3. Olen myös äärimmäisen pahoillani kolmannen keskenmenonne vuoksi! :( Toivottavasti suunta kääntyy ja pian teitä olisi kolme! <3 Aiemmassa postauksessa mainittu matka Malediiveille kuulostaa loistavalta, vaikka siihen rahaa paljon uppoaakin. Myös mieli tarvitsee lepoa; itsekin päädyimme pari vuotta sitten lomamatkaan järeämpien hoitojen sijasta. Oli hyvä ratkaisu ja olimmekin onnekkaita, että vaikka odotus oli pitkä, saimmekin lopulta raskauden alulle ilman rankkoja hoitoja. Oikein hyvää vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni ♥ Ihana kuulla, että päätitte rankkojen hoitojen sijaan valita rentouttavan loman ja lopulta kuitenkin kaikki menikin juuri niin kuin pitää :) Toivon, että meilläkin kävisi lopulta niin.

   Poista
 4. Hyvää vappua teille, vaikka tässä nämä teidän kokemat ei mitään juhlimisen aihetta olekkaan. Tärkeintä, että saatte viettää vappua yhdessä just niinkuin parhaalta tuntuu <3 uusi kierto on nyt käsillänne taas ja eihän sitä tiedä mitä tämä kierto vielä tuo tullessaan, tai ylipäänsä seuraavat kierrot. Tulet onneksi luomuna raskaaksi. Toivotaan, että seuraava raskaus ja taimen pysyis matkassa loppuun asti <3 tuo km asia on sinänsä varmasti helpompaa selvittää, kun se on tapahtunut aina samassa vaiheessa, että joku juttu estää sen kehittymisen. Uskon, että sen voisi hoitaa ja saada selville. Nyky lääketiede on niin kehittynyt et moni asia on mahdollista. Toki toivon, että olisi vain huonoa tuuria ja seuraava raskaus olisi teidän onnenne <3 voi kumpa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voi kunpa :) Olen itsekkin miettinyt tuota kovasti, että miksi juuri tuo tietty raskausviikko tuntuu olevan se kaikista kohtalokkain. Varmaan jo ihan pienillä apukeinoillakin siitä selvittäisiin, mutta valitettavasti hoidot maksaa ja julkisella puolella on paljon jonoa. Mutta ei meillä nyt onneksi mikään kiire ole. Katotaan nyt rauhassa, jos päästään niihin julkisen puolen tutkimuksiin edes, koska nyt ollaan ainakin oikeutettuja niihin. Askel kerrallaan taas :)

   Poista
 5. Hienoa kuulla, että tuhru vähenee. Toivotaan todella, ettei tule mitään jälki-Niagaraa ja homma oli tässä.

  Nauti pitkästä viikonlopusta<3 Hyvää Vappua sinullekin Alina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vappu oli oikein ihana :) Ja vuotokin näyttäis olevan nyt jo ohi. Ei ainakaan vielä toistaiseksi tunnu siltä, että sieltä vielä joku jälki-Niagara olis tulossa :D Jospa pian päästäis taas ovista bongaamaan ja pikimiten normikiertoon!

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)