5. huhtikuuta 2017

Poks

Tänään poksautettiin ensimmäiset kokonaiset viikot plussasta eli tänään on 5+0. Tänään myös väsymys on iskenyt tänne ja kovaa :D Olen kyllä ollut lievästi uupunut koko edellisen viikon, mutta olen luonnollisesti pistänyt sen täysin remppauupumuksen piikkiin. Nyt huomaan, että alkaa olla jo vaikeaa pysyä töissä koko työpäivän ajan hereillä. Loppupäivästä meinaan jo ihan pilkkiä, haha.

Varasin tänään sitten ajan sinne varhaisultraan, mutta tällä kertaa se onkin vasta neuvolan ensikäynnin jälkeen. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta en malttanut olla varaamatta, kun löysin sopivan ajan lauantaiaamulta omalle gynelleni. Voin sitten samalla kysellä häneltä, mitä mieltä hän on, kannattaako minun ottaa vielä luget tähän tueksi vai pärjäänkö täysin luomuna. Sillon pitäis olla jo reippaasti yli 7+0 viikot, joten jos sillon vielä löytyy syke, niin ollaan taas pikkasen pidemmällä kuin viimeksi. Voih toivotaan parasta ♥

Lattiaremppa on edennyt jo niinkin pitkälle, että tänään on jäljellä enää minun työhuoneeni(ja ehkä jopa tuleva lastenhuone), sekä vaatehuone ja vielä viimeiset jalka- ja kynnyslistat yms. Meillä onkin nyt mennyt kaikki illat siirrellessä tavaroita aina huoneesta toiseen. Eilen saatiin viimein sohva takaisin olohuoneeseen ja siellä alkaakin olla jo pikkuhiljaa valmista. Ollaan miehen kanssa ihan suunnattoman onnellisia, että lopputulos näyttää jo nyt ihan törkeen hyvältä verrattuna edelliseen.

Rahapuoli nyt vähän painaa, kun autokin pitäisi ensi viikolla viedä vuosihuoltoon ja katsastukseen, mutta kyllä me tästä vielä selvitään. Kunhan saadaan nuo pesänrakennushommat valmiiksi, niin päästään säästämään vauvantarvikkeisiin :)

Tämmöstä taas täällä. Palaillaan!

14 kommenttia:

 1. Vitsi, laita lattiasta kuvaa! Ja toi väsymys oli ihan pimeetä kyllä. Niin syvää että huh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpi laittaa :) Pitää vaan vähän ensiks siivota kaikki roinat pois parvekkeelta, että saa hyvän kuvan olkkarista :D haha.

   Poista
 2. heip! tuliko plussa täysin luomuna, vai ootteko käyneet hoidoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa MarMar :) Tämä plussa tuli ihan luomuna. Viime kierrossa oli käytössä clomifen 2x50mg, mutta sille ei tullut vastetta. Päätin pitää taukoa ennen lähetteen pyyntöä lapsettomuusklinikalle ja yllätystärppi kävikin luomukierrosta ♥

   Poista
  2. Ahaa! Mut siis onko teille aiemmin tehty jotain hoitoja, inssejä tms? Oot kuitenkin raskautunut tosi hyvin! Oliko tää nyt mones yrityskierto? Sori kysymystulva, meillä menossa jo yk14...:/

   Poista
  3. Saa kysellä :) Mulla näkyy tuolla Taivalta takana-välilehdellä vähän enemmän tietoa. Ei olla vielä noihin kunnon hoitoihin asti ehditty lähteä. Olen vasta saanut gyneltäni noita hormonilääkkeitä kiertojen tasoittamiseen :) Seuraava etappi olis varmaan ollut just tuo inssi. Kaikenkaikkiaan tämä tais olla nyt yk 26, mutta km:stä laskettuna yk 5.

   Poista
  4. Niin ja toivottavasti teilläkin tärppäisi pian ♥ Oliko teillä otettu vielä noita mitään alkututkimuksia? Onko löytynyt mitään syytä miksi pieni antaa odotuttaa?

   Poista
  5. Esikoisessakin meni 1,5v ja luomuna onneksi tuli, just oltiin menossa hoitoihin muttei keretty. Nyt on käyty ensikäynti ja mut tutkittu, spermanäyte pitäs seuraavaks ja varmaan alkusyksyyn inssi. Teillä pitkä taival takana! Onko tää nyt esikoinen teille tulossa? :)

   Poista
  6. http://www.lily.fi/blogit/inhale-exhale-0 Täällä jakelen kaikki inhottavat ajatukset :D

   Poista
  7. Käynpäs kurkkimassa tuota blogiasi :) Tsemppiä teille hoitoihin! Meillä on tosiaan vasta esikoinen kyseessä :)

   Poista
 3. Näin se vaan alkaa oireet Alinaakin kiusaamaan ;) hienoa, että remppahommat edistyy!

  Minä en malta odottaa teidän varhaisultraa <3

  Tarrasukkia ja hyvää (pahaa) oloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Hyvä vaan, niin tajuis itekkin vähän jo hellittää tän remppaamisen kanssa. Tänään tulee onneks lattia viimein valmiiksi ja pääsee laittamaan loputkin tavarat paikoilleen. Ah ihanaa!
   Toivottavasti päästään sinne varhaisultraan asti :O Jännittää jo ihan, että onko siellä ketään.
   Pistetään pikkuiselle hyvät tarrasukat nyt jalkaan :) ♥

   Poista
 4. Huisin paljon onnea ja myötätuulta viikoille tuleville :)

  VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)