9. toukokuuta 2016

2. Terolut-kuurin 4. pv

Tänään nappasin jo neljännen terolut pillerin ja kohta aletaan olla taas jo puolessa välissä. Mitään oireita ei ole vielä ilmennyt. Viime viikolla vaivanneet finnit on lähes kokonaan kadonneet ja kasvojenkin iho on ehkä paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen. Saa nähdä koska se taas räjähtää käsiin.

Rinnoissa ei tunnu mitään kipuja tai turvotusta. Se viime viikkoinen kipu johtui kuin johtuikin mustelmasta :D Olin lenkillä kiskaissut koiran flexiä niin, että lukko oli pettänyt ja mäjäytin sitten itseäni mojovasti suoraan rintaani. Kunnon kipeä mustelma siihen sitten tuli, mutta on nyt jo lähtenyt hellittämään. Kyllä sitä osaa olla töhö.

En sitten jaksanut enää jatkaa testailua ovistesteillä, mutta lämpöjä olen seuraillut jonkun verran. Kumma kyllä lämmöt ei ole lähtenyt vielä yhtään nousuun. Viikonloppuna lämpö oli ihan pikkusen päälle 36 astetta, mutta silloin perinteisesti nukunkin myöhempään. Tänäaamuna lämpö oli taas 35.96 astetta. Ei siis yhtään lämmönnousua havaittavissa. Voidaanko siis todeta, ettei keinotekoinen keltarauhashormoni vaikuta lämpöihin mitenkään ja oletettavasti ovulaatiotakaan ei ole vielä tapahtunut? Noh toivottavasti menkat sentään alkaa näillä teroilla ajoissa, niin päästään sitten taas pikimiten uuteen kiertoon.

Ei auta kuin odotella.

2 kommenttia:

  1. Muistaskseni mulla joskus tammikuussa tai helmikuussa menkat alko tero-kuurin loputtua vasta jonkun kahden viikon jälkeen, outoa. Ehkä silloinkin ovis tuli tosi myöhään, enkä mäkään silloin viittiny enää tikulla :D Täällä nyt tänään aloitettiin jälleen terojen syönti, katotaan miten nyt käy, ovis kyllä oli jo, mut lääkäri käski nyt näin toimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä :O Eli siis jos ovulaatio ehtii tulla ennen vuotoa, niin se kierto vaan jatkuu. Jännittävää. Saas nähdä miten tässä kierrossa käy :D Mitenköhän sulla nyt nuo terot vaikuttaa, kun oviskin tuli bongattua... Jään seurailemaan :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)