23. toukokuuta 2016

Kyllästynyt

Olen tällä hetkellä erittäin kyllästynyt elämääni. Työt ei kiinnosta, kotonakin on aika ajoin tylsää, mikään ei inspaa. Ärsyttää.

Viikonloppuna ajattelin herätellä hieman käsityöharrastustani ja kudoin pienen soman kesämekon vauvalle. Mieheni kysyi, että onko tuo ystäviemme tulevalle pienokaiselle. Sanoin myöntävästi, vaikka tosiasiassa haluaisin pitää sen itselläni ja pukea joskus omalle vauvalleni. Tuli niin ahdistava olo, kun tajusin, että siihen on vielä piiiiitkä aika, jos koskaan.

Haluaisin jo rakentaa pesää ja tehdä vaatteita vauvalleni. Pitää huolta toisesta ja ihmetellä sen pienen ihmeen kasvua ja uusia oivalluksia. Minulla olisi enemmän kuin tarpeeksi aikaa jaettavaksi toisen kanssa.

Voi kuinka paljon kaipaankaan....

2 kommenttia:

  1. Oletteko käyneet lääkärissä yhdessä? Jos saisitte kanssa verikokeisiin lähetteen niinkun me saimme? Ja mahdollisesti miehesikin pääsisi tavaranäytteeseen. Halaus. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo verikokeet on kaikki otettu ja tulokset normaalit. Yksi keskenmeno on jo takana, joten lääkäri sanoi, ettei tähän hätään tarvi enää miehen näytettä. Toki voihan tilanne muuttua. Kun vaan sais jotain muuta ajateltavaa välillä -_-

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)