13. toukokuuta 2016

Ei se tainu olla

Tänään aamulla lämpö oli taas 36.15 eli ei se sittenkään lähtenyt vielä nousuun. Enää kaksi terolut päivää jäljellä(la ja su) ja sitten jännätään mitä käy, kun hormonit lähtee laskusuuntaan. Naama varmaan tulee ihan täyteen näppyjä. Yllättävää kyllä, tuosta terolutista ei ole tullut näppyjä ollenkaan vaan päin vastoin, iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Olen joskus jostain lukenut, että keltarauhashormoni olis auttanut jotain jopa akneen. Ymmärrän sen sinänsä, koska mulla ainakin hormonitasojen vaihtelut aiheuttaa tosi helposti näppyjä ja sitten taas hormonien tasoituttua iho on taas kunnossa.

Tein eilen sen yhden liuskatestin mistä puhuin ja se näytti tältä:


Siis just sen takia ärsyttää tehdä näitä viivatestejä, kun sit alan heti miettimään, että olisko se ovis just kohta tulossa vai onko se kenties just mennyt vai vaikuttaako terot lutropiiniin(LH) vai mitä häh täh???

Miltä se teidän mielestä näyttää? Tiedän että negatiivinen se on, mutta meinaisko tuo vasta tulevaa LH-huippua vai voiko koko kierto näyttää noin tummaa viivaa?? Ei ole aiempaa kokemusta näistä liuskatesteistä, muuten kuin ne pari r-testiä mitä joskus tein.

Kaks päivää aikaa ovuloida ja jos sitä ei tapahdu, niin hormonit lähtee alamäkeen ja menkat alkaa vajaan viikon päästä. Tavallaan kyllä toivoisin jo pääseväni uuteen kiertoon, mutta olishan se mahdollinen ovis myös kiva hyödyntää ;)

6 kommenttia:

  1. Mulla tummuu ovistesti loppukiertoon aina. Mä en usko että enää (ehkä onneksi, ettei kierto veny) tulee ovulaatioa. Yleensähän sanotaan että n.2-6 pvän päästä vikasta Terolutista alkaa kuukautiset, näin mullakin oli. Mutta älä sure, musta parempi vaan että mielummin alkais kk, kun että kierto venyisi toosi pitkäksi. Ainakin jos omalla kohdalla mietin. Mutta jos toivot että se vielä tulisi, olen peukut pystyssä! Mukavaa viikonloppua <3 -yksi pieni haave

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, nimittäin hyvä tietää jos näin on. En ole koskaan tehnyt ovis testejä loppukierrosta :) Minäkin toivoisin jo pääseväni uuteen kiertoon, mutta jos ne menkat ei alakkaan 2-6 päivän päästä vikasta terolutista, niin tietää sitten, että se ovis tuli sittenkin :D Mutta joo katotaan miten käy. Toivon lyhyttä kiertoa :)

      Poista
  2. Itsellä myös tullut tollasta aika vahvaa mut silti negatiivista yleensä loppukierrosta, jos ei oo ovualatiota tapahtunut ollenkaan siinä kierrossa. En kyl tiedä onko toi mun päätelmä vain sattumaa vai oikeasti jotenkin selitettävissä mutta itsellä ainakin on paha tapa tehdä kaikenlaisia päätelmiä oman kropan toiminnasta enkä aina edes usko lääkäreitäkään vaan pidän pääni omien päätelmieni kanssa:D


    Noista liuskatesteistä, itsellä menee hermot niihin just sen takia kun ole tällainen ylitulkitsija joka asiassa. Raskaustesteinä mulla kyllä halvat liuskat toimineet aina hyvin ja näyttäneet negat selvinä negoina ja positiiviset positiivisina jo ennen menkkojen pois jääntiä. Mutta ovulaatiota etsiessä paljon hankalempaa kun niitä viivoja saa tulkita ihan olan takaa eikä sitä oikein haluaisi uskoa että noinkin vahva viiva on vain negatiivinen. Mutta kun ne clearbluet on niiiiiin kalliita :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että mulla on kierrot nyt niin sekasin sen keskenemenon takia muutenkin, että on hieman vaikeata tulkita kehon merkkejä, mutta kyllähän noita liuskoja on mielenkiintoista tehdä jos ei vaan ota niistä hirveetä stressiä :D Sain lauantaina tuosta vielä tummemman viivan, joten nyt ei auta kuin odottaa ja katsoa miten käy :) CB:tä en raaski tuhlata tällaisiin ns. turhiin kokeiluihin, kun ne tosiaan on melkosen tyyriitä.

      Poista
  3. Mulla ainakin noilla ovulaatiotikuilla testattuna toi ei ole vielä plussa, vaan viivasta tulee vähän isompi ja vahvempi kuin kontrolliviivasta. Ei menny kun melkein puoli vuotta hoksata sekin :'D sitä en tiedä onko tuon perusteella ovis jo tullut tai mennyt. Itse olen saanut tuon näköistä viivaa myös kierron lopussa. Tsemppiä! - T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina tuokin viiva jo tummentui, mutta en tiedä oliko sekään varsinaisesti plussa. Ihan vaan mielenkiinnosta testailen, mutta turhaa ottaa enää tässä vaiheessa kiertoa mitään stressiä :) Katotaan miten käy.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)