24. toukokuuta 2016

Ihan kohta

Tänään on vasta dpo 10 ja ihan sellainen olo, että kohta se täti taas tulee kylään. Vähän epäilyttää, että ihan kuin mulla olis alkanu luteaalivaihe vaan lyhentymään kierto kierrolta. Olis ollu niin jees, jos ovis ois tapahtunu ennen terolut kuuria, mut aina ei voi voittaa. Mietinkin nyt jo kuumeisesti sitä, että alotanko seuraavassakin kierrossa kuurin kp 15 vai odotanko ekaks sitä ovulaatiota?

En haluais stressata, mut mun elämässä ei oikeesti tällä hetkellä tapahdu yhtikäs mitään jännittävää ja ajatukset pyörii vain ja ainoastaan lapsettomuudessa. En voi edes ketään kavereita nähdä ilman, että alkaa ahdistamaan, kun olen käytännössä ainoa ilman lapsia.

On tää nyt kumma, kun ei osaa ku valittaa vaikka ulkona on niin kaunista ja ihanaa :D pirun hormonit, kun koko ajan tekee mieli vaan itkeä. Prkl.


Story of my life.

6 kommenttia:

  1. Ennen mullakin terot määrättiin alkavaksi kp15 ja silti kierrot oli pitkiä (siihen aikaan en kyllä ovista seuraillut) tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikuttais siltä, että ovis kuitenkin tulee vaikkakin vähän myöhempään. Auttaiskohan seuraavaksi sitten clomit :D Tsemppiä myös sinne!

      Poista
    2. Clomien tai letrozolien käyttöä kannattaa kysäistä, mullakin nyt kp4 ja eilen aloitin letrot 2x1 annostuksella, katsotaan miten nyt vaikuttaa oviksen tuloon :) ja kiitos tsempistä!

      Poista
    3. Oi :O Jään mielenkiinnolla seuraamaan miten käy. Meille gyne jo suosittelikin clomeja seuraavaksi. Toivottavasti niistä olisi apua.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)