11. toukokuuta 2016

Pikkufarkku

Pakko tulla tännekkin hehkuttamaan, että me ollaan ostettu uusi auto!! Sellainen ihana pieni farmari, jossa on paljon tilaa, mutta se ei silti ole mikään valtava laiva. Iih, tykkään niin paljon! Koirakin ilmeisesti tykkäsi, kun ei kyytiin hyppäämisen jälkeen halunnut enää tulla alas ollenkaan :D

Nyt alkais sit olemaan kaikki pikku hiljaa valmista. Oma koti (4h + k), farmariauto, vakityösuhteet molemmilla. Vauva olis enemmän kuin tervetullut! Appivanhemmatkin tokaisivat, että nyt mahtuu autoon pari muksuakin...ei mitään paineita.

Teroluteista ei ole tullut mitään sivuoireita, eikä oikeastaan mitään muutakaan kierron eri vaiheisiin viittaavia oireita ole havaittu. On ihan sellainen tuuliajolla lainehtiva olo. Ovulaatiota tuskin on vielä tapahtunut, koska lämmöt on edelleen matalalla. Teroja on enää 4 päivää jäljellä, joten ovista tässä kierrossa tuskin tuleekaan enää. Noh pääseepähän sitten pikimiten uuteen kiertoon. Tai ainakin toivottavasti näin tapahtuisi.

Katsotaan miten käy.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta autosta! :) Toivottavasti teille saadaan sinne takapenkille pian porukkaa! Meilläkin auto vaihtuu tällä viikolla, farmariauto myös. Edellinen auto on kyllä ollut myös farmari ja jäänyt ilman takapenkkiläisiä, mutta ehkäpä seuraava sitten niitä saisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivotaan niin käyvän meille molemmille :) Onnea teillekkin uudesta autosta! On tuo farmari vaan niin ihana, ihan jo koiraperheellekkin :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)