19. toukokuuta 2016

Kp 28

Tänään on nyt sitten se maaginen 28. kierron päivä, jolloin "normaaleilla" ihmisillä alkaa kuukautiset. Okei älkää takertuko tuohon "normaali"-sanaan. Tarkotin vaan lähinnä lääketieteellisesti laskennallisesti normaali :D Tänään pitäis siis kaiken järjen mukaan terolut-kuurin jälkeen alkaa menkat. Tai sitä ainakin tavoitellaan. Mitään selkeitä menkkaoireita ei kuitenkaan vielä ole, joten tuskin ne tänään alkaa. Voinen siis epäillä ovuloineeni sittenkin sillon kp 23. Onneks tajusin kuitenkin vielä tehdä ne muutamat ovistestit, niin en oo ihan hukassa, et mitä nyt tapahtuu.



Lämmötkin lähti tänään "räjähdysmäiseen" nousuun, eli eilen mittasin vielä 36.35 ja tänään se oli jo 36.62. Vähän pääs kyllä yllättämään.

Kaikki merkit viittais nyt sitten siihen, että ovis tapahtui kp 23 ja tänään ollaan siis dpo 5:ssä. Parina viimepäivänä on ollut ihan järkyttävää turvotusta, mutta tänään on ollut jo hieman parempi. Lisäksi jotain pientä pistelyä on tuntunut kohdun tai lantion seudulla, mutta se kai viittaa siihen ovulaatioon myös.

Saas nähdä pääseekö menkat yllättämään.

2 kommenttia:

  1. Tsempit! Mikä toi sovellus on? Mä olen tarkkaillut Womanlogilla, toikin näytää selkeeltä. :)

    VastaaPoista
  2. Se on Simple Designin kuukautiskiertokalenteri, ainakin tolla nimellä löytyy play-kaupasta. Puhelimessa se näkyy nimellä oma kalenteri :) Pitäis varmaan kans kokeilla sitä Womanlogia, kun se on niin suosittu näissä piireissä :D

    VastaaPoista

Muistathan pysyä asiallisena :)