3. toukokuuta 2016

Punertavaa?

Tänä aamuna vessassa käydessäni olevinaan havaitsin ihan pienen määrän punertavaa pyyhkiessäni. Saatoin kyllä kuvitellakkin koko jutun, mutta samalla mieleeni muistui, että "ainiin, tämä on salee taas yksi sellainen tiputtelukierto".

Mittasin aamulämmön ja se oli ihan pikkasen lähtenyt nousemaan edellisestä mittauksesta. En ole joka päivä jaksanut sitä seurailla, mutta edellinen lämpö oli 35.96 astetta ja tänään se oli 36.15 astetta. Toki kainalosta mitattuna tulos ei edelleenkään ole kovinkaan tarkka saati luotettava, mutta kun sen tekee joka aamu samasta paikasta ja samaan aikaan, niin kyllä siitä nyt jonkinlaista vertailukelpoista dataa saa.
Mutta niin, aloin miettimään, että jos lämmötkin alkaa pikku hiljaa hivuta taas ylös päin, niin oliskohan se ovulaatio nyt sittenkin jo loppuviikosta? Pitäisköhän aloittaa tikuttaminen jo huomenna. Testejä on enää 6 kpl jäljellä, mutta sehän nyt on ihan se ja sama, jos sitä ovisplussaa ei sen kuuden päivän aikana tule, koska olen joka tapauksessa aloittamassa terolut-kuurin kp 15.

No joo, mutta saas taas nähdä mitä tässä kierrossa tapahtuu. Vähän jänskättää jo :)

P.S. Tänään on kp 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)