6. toukokuuta 2016

Kaksi viikkoa menkkoihin!

No ei tullut sitten bongattua sitä ovista tällä kertaa ollenkaan ja tänään(kp 15) aloitin uuden terolut kuurin. Ties minkälainen kierto sieltä olis vielä tullut. Olen vähän lukenut juttua, että keskenmenon jälkeen voi useampi kierto heitellä miten sattuu. No nytpähän pysyn teroluttien avulla edes vähän kartalla, millon alkaa menkat. Ainakin toivottavasti ne toimis niin, että pari päivää kuurin loppumisesta alkaa menkat. Lets hope so.

En tiedä jaksanko enää tikutella ovista, kun tuo kuurikin jo alkoi. Ei kai sitä voi enää oikein hyödyntää mitenkään, vai voiko? Testejä on enää kolme jäljellä ja lämpöjäkään ei vissiin voi enää oikein seurailla, kun kehoon syötetään keinotekoista keltarauhashormonia. Vai puhunko jo ihan puutaheinää :D Ei ole aiempaa kokemusta, mutta nytpähän taas opitaan uutta.

Ja opin varmasti myös uutta tuosta terolutistakin, kun viimeksi kaikki oireet viittasivatkin raskauteen, niin nyt voin sitten tunnustella tuleeko mulle tuosta jotain erikoisia sivuoireitakin. Saas nähä.

Vähän kyllä harmittaa, kun en sitä ovisplussaa bongannutkaan. Jonkun verran jo kuvittelin huomaavani ovisoireita; pikkarit märkänä, pistelyä rinnoissa, näppyjä siellä täällä. Oikeesti nuo finnit ärsyttää ihan sikana. Sellaisia kipeitä näppyjä on alkanut ilmestymään selkään ja olkapäihin ja leukaan. Ihan superärsyttäviä, varsinkin nyt kun voi ulkonakin olla jo ihan hihattomassa paidassa. Lisäksi mulla on oikeassa rinnassa joku tosi inhottava kipu. En tiedä onko se vaan joku ihme mustelma vai mikä, mutta sattuu ihan julmetusti painaessa ja jopa liikkuessa. Jos ovis olis tullut bongattua, olisin veikannut sitä turvotukseksi, mutta taitaa olla kyllä jotain muuta.

Nojaa, mutta tässä lähtötilanne ja vielä yhdeksän päivää teroja, niin katsotaan miten ne vaikuttaa. Pääsen sitten taas tännekkin raportoimaan :D

2 kommenttia:

  1. Joo toi oviksen bongailu on ihan suoraan sieltä, pakko myöntää! Aina oon lopettanut kp23 tietämille ja tänään tein sit tikutuksen muuten vain ja plusssahan sieltä pärähti ja kp43 tällä hetkellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, inhottavaa kun kierrot vaan venyy ja venyy :/ Toivottavasti noista teroluteista olis nyt edes sen verran apua, että sais kierrot vähän kuriin.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)