12. toukokuuta 2016

Ollakko vaiko eikö olla?

Tänään aamulla mitatessani aamulämpöni, huomasin pienen lämmön nousun.


Lämmön nousu on toki vielä ihan tosi minimaalista, mutta koska käyrä kuitenkin on lähtenyt jo lievään nousuun, niin voiskos se olla, että ovulaatio oliskin tapahtunut? Testeillähän sen olis tietty voinut selvittää, mutta kun en ole jaksanut niitä enää kp 15 jälkeen tehdä, niin se nyt sitten jäi. Toki tilasin pari päivää sitten ison kasan halppisliuskatestejä(vaikka vihaankin arvuutella niitä viivoja) ja ne tulivat eilen, mutta tällä viikolla on ollut niin hektisiä päiviä, etten ole ehtinyt tekemään oikein mitään tällaisia perusjuttuja.
Kuvassa muuten näkyy, että ovis olis vasta tulossa, mutta tuo kalenterin automaattilaskuri ei tällä hetkellä pidä oikein paikkansa, kun se keskenmeno vähän sekoitti sitä kiertoa. Toki voihan se pitääkkin paikkansa, että ovis olis vasta tulossa, koska on mulla ennenkin lämmöt ilmoitelleet etukäteen tulossa olevasta oviksesta. Itseasiassa just siinä kierrossa missä tulin raskaaksi, osasin tehdä ovistestin hieman normaalia aikaisemmin vain sen takia, että lämmöt oli pikkusen lähtenyt nousuun. Ehkä mä uhraan yhden liuskan tänään, niin näkee onko siellä viivoja ollenkaan :D

Eilen muuten valahti valkkariakin housuihin sen verran, että mitäs jos se olikin perus ovislimat?

Ja vaikka nyt onkin jo terolut kuurin 7. päivä, niin pakkohan sitä on vähän seurailla, jos se ovis tuliskin, koska sit jos ne menkat ei alakkaan viikon päästä, niin tiedänpähän sitten mistä se mahdollisesti johtuu. On tää kyl, kun ei osaa ennustaa tulevaa, mutta sitten jälkikäteen osaa jo sanoa mikä oire viittaa mihinkin kierron tapahtumaan.

Oon lukenut paljon netistä keskusteluja, missä moni väittää teroluttien estävän ovulaation tapahtumasta, jos sen aloittaa ennen ovisplussaa, mutta sitten löysin myös ihan järkeviäkin teorioita siitä, että ovis voi tapahtua ihan luonnollisesti terolut kuurin aikana, mutta sitten kun kuuri päättyy, niin se oma luonnollinen keltarauhanen alkaa vaikuttaa siellä ja poistuu sitten luonnolliseen tapaan parin viikon päästä menkkoina ulos. Kuulostaa ainakin minun korvaani ihan järkevältä.

Nyt siis jännätäänkin, että alkaako menkat viikon päästä vaiko mahdollisesti vasta parin viikon päästä. You'll never know...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)