26. toukokuuta 2016

Kp 1, Yk 19 alkakoon!

Tänään aamulla mittasin perinteiseen tapaan lämmön ja se oli tyylikkäästi romahtanut 36.02 asteeseen. Vatsassakin kramppasi jo sen verran, että ei jäänyt enää arvailujen varaan; menkat on täällä taas!

Olen hieman yllättynyt, että kierto jäi kuitenkin vielä ihan maltillisen mittaiseksi. "Vain" 34 päivää. Luteaalivaihe jäi vain 11 päivän mittaiseksi, mutta ei haittaa tässä tapauksessa yhtään. Olen vain tyytyväinen, että pääsin sentään jo uuteen kiertoon ja samalla viimeiseen terolut kiertoon.

Mitä lähemmäs häämatkaamme päivät käy, sitä enemmän jännittää, että miten nämä kierrot nyt menee. Jos hyvä tuuri käy, niin menkat ehtii just olla ennen meiän reissua ja tietty olis aika mässyä, jos ovulaatiokin osuis just täydellisesti meiän häämatkalle, koska sillon otetaan varmasti molemmat rennosti ja nautitaan toisistamme ja lomastamme ♥  Tosin se kierto onkin sitten taas pitkästä aikaa ihan luomukierto, että saa nyt nähä, miten kroppa enää siinä vaiheessa toimii vai toimiiko ollenkaan.

Nojaa, mut se on sit sen ajan murhe. Nyt olen vaan tyytyväinen, että ns. piinapäivät on ohi ja päästään taas latailemaan uutta toivoa uuteen kiertoon!

Viime kierrossa kokeilin muuten siemailla hieman geippimehua ja nautiskeltiin myös hieman punaviiniä kiinnittymispäivien aikaan, mutta ei tärppiä tällä kertaa. Tähän uuteen kiertoon olen taas täydentänyt vitamiinivarastojani uudella purkilla Royal Geleetä ja foolihappoa. Lisäksi voisin kokeilla vähän uudenlaista ruokavaliota ja lisätä siihen paljon terveellisiä hedelmiä ja marjoja.

Eiköhän tämä tästä taas :)

10 kommenttia:

  1. Tsemppiä! :) Täällä kolmas keskenmenon jälkeinen kierto toi uuden tärpin. Nyt sitten saakin jännittää kestääkö tää paremmin kyydissä...
    - T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla :) Tarrasukkia pienelle, niin pysyy matkassa ♥

      Poista
  2. Periaatteessahan yrityskierrot alkaa alusta keskenmenon jälkeen. Eli koska saitte plussan testiin niin tää ei voi olla yk19. Ihmettelin tätä lääkärissä itsekin mutta jos on kerran onnistunut tulemaan raskaaksi ja sen jälkeen ei ilman hoitoja onnistukaan niin puhutaan sekundäärisestä lapsettomuudesta vaikkei lasta syliin asti ole koskaan saanutkaan. Hölmöt termit ja vähän hiusten halkomista, mutta näin se menee.

    Kovasti tsemppiä tähän kiertoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onko noin :O Täytynee sitten korjata tuo "taivalta takana"-sivu. Kiitos tiedosta. Aina oppii jotain uutta. Kärsinkö nyt siis sekundäärisestä lapsettomuudesta O_O Kauhea ajatus, kun ei edes sitä yhtä lasta ole vielä saanut :(

      Poista
    2. No lääkäriltä jos kysytään niin ette kärsi lapsettomuudesta vielä ollenkaan! Tämä loukkasi minua kovasti kun aina yritykset päättyivät keskenmenoon mutta kai se yritys alkaa siitä yhdestä plussasta ikään kuin alusta ja nyt jos et onnistuisi raskautumaan vuoden sisällä ja joutuisitte hoitoihin, sitten kärsisit sekundäärisestä lapsettomuudesta...

      Poista
    3. No on kyllä tosi typerästi ajateltu :/ Ei mua ainakaan yhtään lohduta, että ns. lääketieteellinen laskenta lähti alusta, kun sitä vauvaa ei kuitenkaan siunaantunut. Puhumattakaan sitten ihmisestä, joka joutuu kokemaan useita keskenmenoja :(

      Poista
  3. Mitä tämä Royal Gelee on? Entä saako kysyä minkä merkkistä foolihappoa? Yksi lapsettomuudesta kärsivä täällä vain utelee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Royal Gelee(a.k.a kuningatarhyytelö) on luonnontuote, jonka pitäis auttaa hedelmällisyyteen. Mulla se ainakin auttoi parantamaan ovulaatiota ja viimeksi kun sitä söin päivittäin, niin tulin ensimmäistä kertaa raskaaksikin. Toivon, että se auttaisi uudestaan raskautumaan :) Foolihappo taisi olla 800 mcg superior source merkiltä. Molemmat tilasin Lifestä ja tuli päivässä postissa :) Suosittelen kokeilemaan molempia.

      Poista
    2. Itseasiassa foolihappo olikin 400 mcg Bio Foliniä. Muistin väärin :)

      Poista
    3. Kiitos vinkistä, pitääpä tilata. Jospa siitä saisi jotain apua. :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)