16. toukokuuta 2016

Oli ja meni

Tein perjantaina taas yhden liuskatestin ja viivat oli mielestäni jo huomattavasti tummemmat kuin torstaina.


Mutta ei ehkä sittenkään vielä plussa. Vai mitä sanotte? Tein lauantaina uudestaan ja viiva olikin taas huomattavasti haaleampi. Eli olisko LH-huippu sittenkin ollut tuossa vai onko tämä vaan jotain loppukierron nousua tai jotain. En tiedä, kun ei ole kokemusta. Peittoa tuli kuitenkin heiluteltua, joten siinä mielessä voi kuitenkin huokasta helpotuksesta, että tulipahan tehtyä kaikkensa.

Eilen vedin viimeisen terolut-pillerin ja nyt sitten vaan odotellaan kuinka käy. Tavallaan toivon, että menkat alkais jo tällä viikolla, mutta jos ovis oikeasti tapahtui vasta nyt, niin pahoin pelkään, että menkat alkaa vasta parin viikon päästä. Ei menkoissa siis muuten mitään ongelmaa ole, mutta olen hieman laskeskellut ja toivoisin niin, ettei menkat osuisi ihan täysin meiän häämatkan aikaan.

Oireita ei ole vieläkään oikein minkäänlaisia, joten en osaa niittenkään perusteella sanoa mitään. Ei auta siis muuta kuin odottaa. Ihan persiistä.

P.S. Aamulämpö oli tänään 36.28.

4 kommenttia:

  1. Aika vahvalta tuo alempi näyttää, ainakin mun mielestä. Ootko testannut koskaan cb:n testillä? Ps. Täällä nyt jo vahvat oireet menkoista, että täällä myöskin vaan odotellaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon yleensä käyttänyt cb:n digiä, mutta mulla sattui olemaan niitä enää 3 jäljellä, niin en halunnu tuhlata tähän ns. turhaan kiertoon :D Ois kyl ehkä pitäny varmuuden vuoks tuhlata yks x) Tsemppiä odotteluun! Mulla ei ole toistaseks vielä mitään oireita, niin saa nähdä pääseekö yllättämään täysin :)

      Poista
  2. Mäkin sanoisin, että olis plussa:) Mullakaan se plussaviiva ei ollut niin selkeän tumma mutta tummempi kuin ei-plussa viiva. Cb:llä varmistin itekin, ko ei niistä tikuista aina ota selvää...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää varmaan jatkossa tehä just silleen, et tuhlailee noita liuskoja ekaks ja sit jos näyttää et vois olla positiivinen ni sit viel varmistaa digillä :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)