2. toukokuuta 2016

Vapun riennot

Vappu oli ja meni. Halusin kerrankin viettää vappuaaton kotona rauhallisesti kuohuvaa siemaillen ja lautapelejä pelaillen. Ja niin me myös tehtiin.

Otettiin jääkaapista meidän häälahjaksi saamat minishampanjat ja pelattiin kahdestaan Monopolya kera munkkien :) Mulla oli viimeinkin rauhallinen olo, vaikkakin alkuilta meinasi näyttää kriisin merkkejä, kun kavereilta alkoi tulvimaan "mitä suunnitelmissa?" viestejä. Kaikki oli ihan ulalla, eikä kukaan tiennyt mihin mennä. Itse halusin vain olla kotona ja ottaa rennosti. Lopulta päätinkin olla stressaamatta muiden menoista ja avasimme Monopolyn pelilaudan keittiön pöydälle ja naureskelimme yhdessä noppaa heitellessä. Meillä oli oikeasti tosi hauskaa!

Vappupäivänä paistoi aurinko ja oli ihanan lämmin. Lupauduin sitten tapaamaan Tiinaa vappubrunssin merkeissä, mutta pian suunnitelmat taas paisuivatkin ja lopulta oltiinkin sitten taas isolla porukalla grillailemassa ja rupattelemassa niitä näitä. Oli oikeastaan tosi kiva nähdä taas kavereitamme isolla porukalla. Vaikka välillä katselinkin kadehtien ystäväni ihanaa raskausmasua, niin minulla oli aidosti hauskaa heidän seurassaan. Eikä kaikki jututkaan pyörinyt pelkästään raskauden ja lastenhoidon parissa vaikka valtaosa sitä kyllä olikin :D Kyllä mä vielä löydän sen balanssin elämääni, etten anna toisten vauvaintoilun käydä liikaa oman mieleni päälle. Kyllä se tästä. Oli vaan jotenkin vaikeaa noiden ekojen menkkojen aikaan, kun kaikki tuntui tosi raskaalta.

Nojoo mutta sen enempää turhia murehtimatta. Perjantaina aloitan viimein terolut kuurin. Aion kyllä tikuttaa ovista, mutta en jaksa välittää siitä, että tuleeko sen ennen kuurin aloitusta vai ei. Jos ei tuu, ni sit ei tuu. Tarkoitus olis nyt kuitenkin tasoittaa tätä kuukautiskiertoa, eikä pelkästään vahdata sitä ovista. Sitten kun oon saanu nämä pari terolut-kuuria vedettyä, niin sitten nähdään auttoiko ne yhtään ja sitten jos ei, niin sitten voin taas hakeutua gynen pakeille ja voimme alkaa keskustelemaan clomifenien aloittamisesta.

Eipä tässä.... askel kerrallaan.

Ihanaa kun aurinko paistaa ja on taas lämmin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)