27. kesäkuuta 2016

Jussit!

Juhannuksesta on nyt selvitty. Ei tullut vauvauteluita, mutta parit vanhemmuusvinkit tuli sitten tulevaisuuteen. Noh katsotaan onko niille käyttöä...

Juhannusta oltiin viettämässä mieheni perheen mökillä ja säät hellivät meitä hyvin. Tehtiin paljon hyvää ruokaa, käytiin metsässä samoilemassa, heitettiin talviturkki ja nautittiin punaviinistä ja saunajuomasta auringon laskiessa. Hyttysiä oli kyllä paljon ja onnistuinpa jopa polttamaan olkapääni auringossa, kun en tajunnut ottaa aurinkorasvaa mukaan ollenkaan.

Juhannusaattona tapahtui myös yllättävä käänne kun Silja ilmoitti synnyttäneensä terveen tytön! Tyttö tuli parisen viikkoa etuajassa, mutta oli kyllä jo ihan kypsän kokoinen :D Sattuipa vieläpä niin hassusti, että nyt on äitillä ja tyttärellä myös sama syntymäpäivä. Hassua! Enää Eveliinan synnytys jäljellä ja sitten ei ole enää ketään ystävistäni raskaana. Pitkästä aikaa! Mutta eiköhän sieltä taas joku kohta yllätä raskausuutisilla....

Meillä olisi vielä viikko töitä kunnes koittaa ihana kolmen viikon loma. Ihan ensiksi on vuorossa ne yhdet häät ja sitten alkuviikosta lähdetään käymään itä-Suomessa sukuloimassa, sitten loppuviikosta lähdetäänkin jo meidän häämatkalle, jossa viihdymme yhden kokonaisen viikon. Matkan jälkeen hilpastaan taas mökille ja loman lopuksi on luvassa vielä yhdet festarit, joten tekemistä kyllä riittää.

Älkäätten siis ihmetelkö jos täällä on lomani aikana hieman hiljaista :)

Tänään on kp 33 ja dpo 10. Viime kierto kesti vain 34 päivää vaikka ovis tuli silloinkin vasta kp 23. Nyt siis voidaan taas odotella menkkoja mille päivälle tahansa alkavaksi. Ei kyllä vielä ole yhtään sellainen olo, että täti vielä olis tulossa, mutta jospa se loppuviikosta viimeistään saapuu parahiksi juuri loman alkuun.

Kattotaan miten käy.

2 kommenttia:

  1. Jännää, oletko seuraillut lämpöjä?

    Meillä ei taaskaan vältytty pikkusisarus- kommenteilta. Kun mieheni enon vaimo täräytti taas kaikkien edessä että alkaa teidän tyttö kaipaamaan jo pikkusisarusta. Sanoin vaan, että ;"Niin empä osaa sanoa. Tykkää leikkiä kaikkien lasten kanssa" Huoh!
    Heille tullut molemmat lapset ekasta, eli ei todella tiedä mitä tämä tuska on. Tosin ei tiedä että ollaan haluttukaan.

    Mä jännäilen teidän loppukiertoa mukana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sukulaisilta yleensä tulee just noita ajattelemattomia heittoja :/
      En ole nyt seuraillut pahemmin lämpöjä, koska on ollut niin erilaiset nukkumisrytmit juhannuksen takia. Iltalämpö on ollut yli 37 ja aamulämpö on vähän mitä sattuu :D Mulla ei ole oikein mitään odotuksia tästä kierrosta, mutta tarkoitus olis kans hakea clomit yhden taukokierron jälkeen :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)