7. kesäkuuta 2016

Asennekysymys

Yritän nyt näin kesän kunniaksi tehdä vähän irtiottoa lapsettomuudesta murehtimiseen, koska täytyyhän elämässä nyt olla muutakin kuin vain kiertojen vahtaamista ja odotuksen odottamista.

No mitenkäs se sitten onnistuu? No vaikka ihan tekemällä kaikenlaisia kivoja suunnitelmia kesälle! Esimerkiksi ostin eilen pitkästä aikaa liput festareille. Jee festarikesä! Se on sellaista tekemistä missä mielellään ei olis raskaana, mutta jos sitten ihme sattuisikin, niin ei haittaa. Kyllä siitä aina selvitään, ja jos pahoinvointi iskee, niin ei välttämättä edes kauheasti erotu joukosta. Haha! :D

Täytyy muutenkin ottaa positiivisempi asenne ja ajatella "epäraskautumista" enemmänkin sellaisena win-win tilaisuutena. Esim. jos ihme ei tapahdu ennen häämatkaa, niin sittenpähän ainakin voin nauttia Kroatialaisista viineistä. Jee, en malta odottaa! Sit jos taas sattuiskin tapahtumaan ihme, niin voidaan aina ostaa matkamuistoksi pullo viiniä ja korkata se sitten jos/kun se lapsi saadaan terveenä maailmaan.

Kehotankin nyt siis kaikkia ottamaan sellaisen "aina voittaa"-asenteen ja nauttimaan täysillä kesästä! :)

P.S. anteeksi yltiöpositiivinen postaus :D Mulla on nyt vaan niin hyvä fiilis, kun voi odottaa jotain varmasti kivaa tapahtuvan. Toivottavasti positiivisuus tarttui vähän muihinkin ;)

P.P.S. Ainiin, unohdin jo, että meillä on yhdet häätkin vielä tuossa heinäkuun alussa eli jos ei tärppää nyt, niin ei ainakaan tarvi sitten yrittää piilotella raskautta appivanhemmilta :) Ei haittaa!

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Näin yritin itsekin ajatella silloin kun raskautumista vielä odoteltiin (enemmän tai vähemmän suurella menestyksellä). :) P.s. itsehän tässä juuri olin perjantaina Queenin keikalla ja kuukauden päästä olisi vielä Black Sabbath että onnistuu se näin raskaanakin (tosin varmasti hauskempaa olisi ilman sitä) :D T. Eveliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eveliina :) Ihana kuulla, että olette uskaltaneet tehdä tulevaisuuden suunnitelmia siitäkin huolimatta(tai ehkä juuri sen takia), että raskaus alkaisi. Toivottavasti meilläkin tärppäisi juuri kun sitä vähiten odottaa :)

      Poista
  2. Ihanaa positiivisuutta! Positiivisista ajatuksista ei ole koskaan mitään haittaa, päinvastoin! Onnellista ja hyvää kesää - sekä mahdollisimman pikaisia positiivisia vauvatuulia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kiitos Anni ♥ ja kuin myös teille!! :)

      Poista
  3. Itse koitin ajatella aina raskautumista odotellessani, että voin ratsastaa pidempään kun vauvaa ei kuulu :) Nyt olen viikolla 16 ja ratsastus on pian lopetettava, mikä harmittaa vietävästi. Hankin myös liput Flow-festareille miehelleni ja minulle joululahjaksi, eli tulen olemaan siellä pallomahana. Meillä tärppäsi jo neljännellä kierrolla, eli en voi sanoa omaavani pitkää kokemusta yrittämisestä. Mutta silti koin, että juuri tärppikierrolla ajattelin paljon enemmän kaikkea muuta enkä elätellyt suuria toiveita raskautumisesta. Mene tiedä sitten, ehkä se auttoi! Mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuin myös sinulle! Eiköhän lomalla viimeistään ole jo ajatukset jossain ihan muualla kuin yrittämisessä :) Niin ja ei pallomaha festareilla haittaa, mutta jos se alkuraskauden pahoinvointi iskisi, niin se saattaa vähän hidastaa tahtia, mutta ei se estä festarifiilistelyä kokonaan ^_^

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)