8. kesäkuuta 2016

Kiinnostuksen loppu

Tänään on kp 14 ja huomenna pitäisi taas aloittaa terolut-kuuri. Tiettekö, ei kiinnostais yhtään. Ei oo yhtään semmosta samanlaista intoa kuin aiemmissa tero-kierroissa, vaan nyt on sellanen fiilis, ettei tässä kierrossa ole enää mitään uutta ja jännittävää. Kaikki on jo koettu.

Tuntuu siis vähän pakkopullalta tuo terolut-kuuri, mutta otetaan nyt, niin päästään sitten siitäkin eroon. Seuraavassa kierrossa otan kyllä kunnolla lomaa kaikesta lämpöjen mittailuista ja tikutteluista ja kaikista. En halua vilkaista testeihin päinkään :D Ainoa huono puoli on tietty se, etten välttämättä tiedä onko sillon sitten menkat myöhässä vai ei, mutta toisaalta ainahan mulla on loman aikaan vähän menkat myöhässä. Kroppakin on niin sanotusti lomalla sillon, haha. Ei siis tarvi stressata siitäkään.

Nyt siis vielä tässä kierrossa luvassa hieman tikuttelua ja ovisjännäilyä. Ei oo vielä tullut ovisplussaa, vaikka vähän ennakkotunnustelinkin jo jotain oireita. Liukasta on jo sen verran, että ehkä se ovis tulee viikon sisällä, jos ollenkaan. Lämmötkin vielä toistaiseksi vain ihan vähän yli 36 astetta.

Noh kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)