29. kesäkuuta 2016

Suunnitelmia

Pidätte varmaan mua jo ihan mielipuolena kun käyn täällä joka päivä kirjottelemassa jotain :D Mutta kun saan johonkin purettua ajatukseni, niin ne ei enää vaivaa pienessä päässäni. Ja tietysti jos kirjoitteluni auttaa jotain muuta samojen asioiden kanssa painivia, niin aina vain parempi.

Mutta niin asiaan. Varasin eilen sitten jo etukäteen valmiiksi ajan gynelleni. Sain ajan jo heinäkuun loppuun, joten ehkä silloin ollaan jo vähän viisaampia elokuun kiertoa silmällä pitäen.

Juteltiin eilen mieheni kanssa seuraavasta etapista meidän yritystaipaleella eli niistä clomeista. Mieheni on ihan totaalisen ummikko näissä lapsettomuusasioissa. Hän ei kyllä ala itse tutkimaan asiaa, mutta kuuntelee kyllä mielenkiinnolla kun alan hänelle jotain sepustamaan. Noh kerroin hänelle, että olen varannut taas ajan gynelle ja aion kysyä häneltä clomeista. Kerroin myös, että clomien käyttöönotto vaatii seurantaultrausta ja mahdollisesti jotain yhdyntätaukoakin jos lääkäri kertoo, että nyt on monikkoraskauden riski. Mies otti kaiken infon positiivisena vastaan, vaikka vähän järkyttyikin ajatuksesta "seksilakko" :D

Juteltiin myös hieman meidän keskenmenneestä raskaudesta tai lähinnä siitä, mitä siinä kierrossa tehtiin ns. oikein. Muistelin, että meitä oli tuolloin purrut pieni treenikärpänen ja olimme juuri aloittaneet kunnon kunnonkohotuksen. Olisiko se ollut ratkaisu meidän ongelmaan? Silloin tuli oviskin oikeaoppisesti jo kp 15, mikä on siis erittäin harvinaista minulle. Siinä kierrossa meni kaikki muukin aivan nappiin, kun söin terolut kuurin kp 15-24, joten luteaalivaihekkin on ollut täysin ihanteellinen 14 päivää.

Musta tuntuu, että tämä yrittäminen on vaan niin pienestä kiinni. Jos vaan taas tulis yksi sellainen täydellinen kierto, missä kaikki menis nappiin.

Noh sitä täydellistä kiertoa odotellessa. Tänään aamulla tuntui jo hetkittäisiä menkkakramppeja, joten odottelen menkkojen alkavan hetkenä minä hyvänsä. Mitä aikaisemmin sen parempi. Pitäis nimittäin niistä viikonlopun juhlistakin jotenkin selvitä.

Tänään dpo 12.

P.S. Jos jotain positiivista, niin ainakin tässä kierrossa luteaalivaihe on jo pidempi kuin edellisen kierron 11 päivää. Wohoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan pysyä asiallisena :)