31. elokuuta 2016

Dpo 14 saavutettu!

Eilen illalla tuntui jo lieviä menkkatuntemuksia ja olin jo ihan satavarma, että vuoto alkaa. No ei alkanut vielä. Tänään on dpo 14 ja aamulämpö näytti 36.80. Jos tänään ei vielä vuoto ala, niin teen huomenna aamulla raskaustestin ja jos ja kun se näyttää negatiivistä, jätän lääkkeen pois ja odottelen vuodon alkamista. Eiköhän se sieltä pian ala, kun progesteronitasot laskee.

Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen siihen, että lugesteron teki mitä pyydettiin, eli pidensi noin 11 päivän(pahimmillaan jopa 9 päivän) luteaalivaihettani normaaliin 14 päivään. Olen tästä erittäin iloinen ja lähdenkin tästä hyvillä mielin uuteen kiertoon! Seuraava kierto tapahtuu todennäköisesti taas oikeasta munasarjasta ja hieman jo jänskättää tuleeko ovis aikaisemmin kuin nyt tuli. Nyt oli sentään hitaan muniksen kierto ja ovis tuli "jo" kp 19. Yleensä se tulee vasta kp 23, eli positiivista sekin.

Suunnitelmat ovat nyt siis seuraavat: syyskuun kierto mennään pelkällä lugesteron tuella ja lokakuun kiertoon kokeillaan clomeja ja jos onni meitä potkaisee, niin me saataisiinkin positiivinen tulos r-testiin juuri meidän halloween-enkelin syntymäpäivänä :') Pidetään peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Jännään täällä testiä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul ei oo yhtään raskaana olo fiilis :D Vähän sekavaa, kun ei oo oikeen menkkafiiliskään. Noh katotaan miten käy :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)