28. lokakuuta 2016

Hukassa

Tällä hetkellä oon ihan hukassa, että missähän vaiheessa kiertoa sitä ollaan menossa. Musta tuntuu ihan siltä, että ovuloinkohan mä enää koskaan :D haha. Aamulämpö oli 36.22, mutta heräilin muutamaankin otteeseen yöllä, joten sen takia pieni nousu lämmöissä. Unohdin eilen tehdä o-testin, niin en voi senkään perustella arvioida, että missä kohtaa kiertoa tässä ollaan nyt menossa. Valkovuoto on ehkä hieman lisääntynyt, joten ehkä se ovis on vielä tulossa. Tiedä häntä.

Nyt tulevana viikonloppuna EI juhlita Halloweenia pitkästä aikaa vuosiin. Tai noh me pidetään miehen kanssa kahden kesken oma Halloweenherkkujenmässyttelyviikonloppu(haha sanahirviö) kera punaviinin ja juustonaksujen (hyvä combo!), mutta mitää sen kummempaa ei ole luvassa. Oikeastaan aika vapauttavaa, kun ei tarvi stressata mistään.

Mutta toivon kaikille hirrrrmuisen hauskaa Halloweenia and lots of treats :D


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta teidän Halloween ilta.
    Meille tulossa huomenna ystäväpariskunta kylään ja ajateltiin pelata lautapelejä illalla jne.
    Aamupvllä tulee anoppi miehensä kanssa ja ajateltiin tehdä hyvää ruokaa ja leipoa kääretorttua. Et huomenna on aika paljon porukkaa meillä päivän mittaan. Voimia siis tarvitaan. Siivotakkin pitäis, aina yhtä tylsää :D
    Alatko nyt muuten tikuttaa ovista? Mä luulen et se on tuloillaan, jos valkovuoto lisääntynyt. Toivotaan ainakin näin.
    Eikun viikonlopun viettoon,siispä hyvää Halloweenia teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on ollut siis mukavan vauhdikas viikonloppu :) Minäkin leivoin Halloweenin kunniaksi muffinsseja ja tuli tosi hyviä :D
      Juu, ajattelin nyt ihan mielen rauhan vuoksi tikutella, että milloin se ovis on, niin osaa sitten vähän ennustella myös tulevia menkkojakin. Vielä ei oo testeihin tullut mitään lähestyvään ovikseen viittavaa, mutta ehkä se pääsee taas yllättämään :)

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)