31. lokakuuta 2016

Laskettu aika

Eilen olisi ollut meidän esikoisplussan laskettu aika. Tällä hetkellä voisin olla pikkuruisen vauvelin äiti, mutta sen sijaan päädyinkin vain sytyttämään kynttilän meidän halloweenhaamun muistolle. Tuli muuten mieleen, että jos vielä seuraavankin mahdollisesti alkavan raskauden laskettu aika osuu johonkin meille tärkeään merkki- tai pyhäpäivään, niin se on taatusti huono merkki. Jos taas se on täysin merkityksetön päivä, niin pidän sitä hyvänä enteenä :D Minäkö taikauskoinen?

Olen tikutellut ovista nyt jo melkein viikon verran, mutta puhdasta negaa näyttää. Ei edes PCO:lle tyypillistä hailuraa, mikä on toisaalta ihan hyvä asia. Tänään aamulla havaitsin kuitenkin ihan selkeät ovislimat, joten voisko tänään testi näyttää jo positiivista vai jäiköhän LH-huippu nyt vaan bongaamatta kokonaan? Noh saapi nähdä. Viimeistään lämmöt sitten paljastavat, että oliko ovis nyt vai ei. Tänä aamuna mittasin 36.25 astetta, eli ei vielä mitään kovin merkittävää. Viimeksi taisin perjantaina mitata 36.22, joten samoissa mennään vielä.

Mites muuten teillä meni halloween? Me oltiin mukavasti kotona pelaillen ja kauhuleffaa katsellen :D Ostettiin meiän kurpitsaämpäriin iso kasa karkkia ja leivoin yyber herkullisia porkkanakakkumuffinseja. Lisäksi ostettiin vieläpä vähän herkkujuustoja ja nautiskeltiin punaviiniä. Semmonen oikein rento ja herkkujentäyteinen halloween tällä kertaa. Sopi meille oikein hyvin.

Tänään jännätään vielä näyttääkö ovistesti plussaa vai ei :)

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti pongaat huipun! Teidän Halloween kuulosti kivalta, aika samanlaiselta kun meidän.

  Mulla on seurantaultra perjantaina, katsotaan mikä olisi inseminaatiopäivä. Hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiii jänskäää! :D Toivottavasti tuo inssikierto tois tärpin vihdoin teillekkin. Sit ois kiva jos meillekkin tulis tärppi seuraavas clomikierrossa, ni saatais yhdessä fiilistellä raskausviikkoja :P Pidetään peukkuja!

   Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)