30. tammikuuta 2017

Irtiottoa

Oih, viikonloppuna tulikin sitten irroteltua oikein kunnolla, nimittäin nyt vähän väsyttäis :D Launtaina tosiaan käytiin parin kaverin ja mieheni kanssa syömässä ja sen jälkeen käytiin hakemassa kaupasta herkkuja ja vähän juomia ja tultiin meille katsomaan leffaa ja herkuttelemaan. Loppuillasta mentiinkin sitten takaisin sinne ravintolaan ja otettiin siinä parit juomat ja rupateltiin ja lopulta pääsinkin nukkumaan vasta joskus puoli kolmen aikaan yöllä. Sunnuntaina heräsin alakerran naapurien riitelyyn jo puoli ysiltä, joten unet jäi vähän turhan vähäisiksi. Lisäksi käytiin vielä äitini luona syömässä synttäripäivällistä ja illalla vielä mieheni porukat tulivat meille syömään kakkua. Huhhei, tulipas taas oikein kunnolla tehtyä pientä irtiottoa tähän hormonihoitokiertoon, koska nyt mulla ei oo mitään hajua missä kp:ssa mennään :D No on mulla ehkä vähän.

Torstaina koittaa viimein tuo vasteultrapäivä. Vähän on kyllä sellaisia tuntemuksia, että jotakin vastetta olisi tapahtunut, mutta sitten taas toisaalta olen varautunut siihenkin, ettei yhtään vastetta ole taaskaan tapahtunut ollenkaan. Olen huomannut pientä pistelyä oikeastaan molemmissa munasarjoissa, mutta ehkä hieman vahvempana oikealla. Lisäksi tässä clomikierrossa on jostain syystä tuntunut pientä pistelyä myös rinnoissa. Aamulämpö näytti tänään 36.08 astetta, joten estrogeeni on oletettavasti palannut taas hommiin :D Vitsi miten jännää olis, jos ovis tulis taas ennen kp 20. Se olis jo toinen kierto putkeen ja näin ollen siis oikeaan suuntaan oltais menossa.

Mutta ei muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Tänään on kyllä pakko ottaa päikkärit -_- zZ

2 kommenttia:

  1. Kiva että sait vähän irtiottoa. Lämmötkin aika lupaavat ovulaatiolle, josko se olisi pian ovella :) Torstaita jännityksellä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän jänskää kyl jo, et voisko ihan tosissaan tulla ovis jo näin pian :P Mun puolesta se sais tulla jo vaikka viikonlopuksi ^^.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)