4. huhtikuuta 2016

Ei hymyilytä :(

Ärsyttää!! Ei vieläkään mitään uutta kerrottavaa. Ovulaatiotestit näyttää edelleen nollaa ja viimeistä tikkua viedään. Pakko kai se on laittaa uusia tilaukseen.


Olen jo niin tottunut noihin digitesteihin, etten enää raaski tilata mitään muuta, mikä voisi olla tulkinnan suhteen yhtään epäselvä. Raskauskeijussa tuommoinen 10 kpl:een digitestipaketti ei onneksi ole mikään ihan kamalan hintainen. Ainakin nyt tuo pakkaus näyttäis olevan vain 26,90€. Ja siihen vielä parit raskaustestiliuskat päälle. Vaikka mä en kyllä noista liuskoista tykkääkkään yhtään :D

Kertokaapa nyt että missä kierronpäivässä tässä nyt mennään, kun mä en tiiä enää itekkään. Mun kierrot on yleensä 29-36 pv, riippuen kumman puolen munasarja on kyseessä. Tässä kierrossa veikkaan sen olevan tuo hitaampi munasarja eli normikierto olis siis nyt sen 36 päivää. Keskenmenovuoto alkoi 7.3 ja kesti ekaksi noin 5 päivää, taukosi noin kolme päivää ja alkoi uudestaan kunnon vuotona ja kesti taas noin 5 päivää. Eli vuoto loppui kokonaan 19.3, jonka jälkeen myös testasin tyylipuhtaan negatiivisen raskaustestin. Jos lasketaan tuosta keskenmenovuodon alusta, niin nyt olis kp 28, ja jos lasketaan vuodon loppumisesta, niin nyt olis vasta kp 16.

Eli siis jos laskettaisiin vasta tuosta vuodon loppumisesta alkaen, ja otetaan huomioon pidempi kierto, niin ovulaatio tapahtuiskin vasta kp 22 eli ens sunnuntaina :D Haha kunnon laskelmointia. Siihen vielä kaks viikkoa päälle, että alkaa menkat ja SITTEN vasta päästään kunnolla yrittämään uuteen kiertoon. Suoraan sanottuna aika anaalista koko touhu.

Ja siis olen kyllä yrittänyt myös seurata jonkun verran kehon merkkejä, mutta kun niitä ei ole enää minkäänlaisia. Ei erityisiä limoja, ei lämmönnousuja, ei mielitekoja, ei ovisturvotusta, ei tissikipuja. Olo on niin neutraali kuin vain olla ja pystyy.

Voi voi, on tämäkin elämää. Katotaan miten käy!

7 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen, kun sitä ovista odottaa malttamattomana keskenmenon jälkeen ja toiveet ovat korkealla mutta missä helkutissa se ovis viipyy...

    Itsekin laskin kiertopäiviä alkaen ekasta keskenmenovuotopäivästä mutta todellisuudessa kiertoni piteni kolmella viikolla, eli ovis tuli kolme viikkoa myöhemmin kuin normaalisti ja en tullut raskaaksi tuosta joten menkatkin tulivat sitten seitsämän viikon kuluttua keskenmenovuodosta. Ei siihen varmaan mitään vakiota ole että koska se kroppa palautuu. Tiedän monia joille ei ole tullut ovista ollenkaan ekassa kierrossa ja ne ekat menkatkin tulleet parin kuukaudenkin päästä vasta ja yksi ystävä kertoi että ovis oli tullut hänelle kaksi viikkoa keskenmenovuodon loppumisesta että tosi vaikeeta ennustaa. Nyt vaan ei voi muuta kuin toivoa parasta ja tikutella ja tietysti harrastaa sitä seksiäkin hehe :D

    Mulle on selitetty yhden gynen toimesta myös että usein km:n jälkeen sinne kohtuun jää kuitenkin ihan pieni hitunen raskausmateriaalia tai muuta "epänormaalia" jota ei edes ultrassa huomata ja se on sen verran pientä ettei hcg nouse kuitenkaan mutta myöskään ovista ei tule, kun kohtu ei ole ihan normaalitilassa vielä ja siksi ne ekat menkatkin keskenmenon jälkeen voivat olla aika runsaat ja kivuliaatkin mutta sen jälkeen limakalvot ovat täysin uusiutuneet ja kohtu kunnolla tyhjentynyt ja toivon mukaan seuraavassa kierrossa ovulaatiokin tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi :) Tämä naisen kroppa tuntuu muutenkin olevan niin omituinen mekanismi, ettei mitään voi koskaan ennustaa satavarmasti :D
      Ei auta kuin odotella ja tikutella ja noh mehän ollaan vielä vähän niinkuin honeymoonilla niin ollaan ainakin lakanoiden heiluttelusta pidetty huolta ;)

      Poista
  2. Mulla olis jäänyt ylimääräisekseksi sekä noita digiovistestejä (8kpl) että digiraskaustestejä 3kpl, jos yhtään kiinostaa niin voidaan sähköpostilla sopia loput..? :) en todellakaan paljoa niistä pyydä, kunhan saisin ne jollekkin joka niitä tarvitsee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eei, mä ehdin jo laittaa tuon 10 kpl:een paketin tilaukseen :/ En kehtaa ihan kauheesti ostaa varastoon, ettei vaan jäis käyttämättä.

      Poista
  3. Tsemppiä sinne puolelle ruutua! Sain viimeisimmän keskenmenoni ihan samaan aikaan kanssasi ja täällä ollaan kierron kanssa ihan yhtä sekaisin. Ei menkkoja, ei mitään fyysistä oloa mihinkään suuntaan.
    T: Uusi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, otan osaa :( Toisaalta hyvä kuulla, että on kohtalon tovereita ja voimme jakaa kokemuksia toisillemme. Tsemppiä sinnekkin! Toivottavasti uusi kierto alkaisi pian. Ainiin ja tervetuloa lukijaksi :) Minäkin ehdin jo laittaa blogisi lukulistalleni.

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)