10. huhtikuuta 2016

Ylläripylläri

Kolme päivää sitten koin valkovuodon perusteella ovulaation ja ajattelin jo lopettaa tikuttamisen negatiivisesta tuloksesta huolimatta, mutta arvatkaas mitä! Eilen se testi yllättäen hymyilikin meille :D

Eilen oli ajatukset jo ihan muualla ja jo mietin, etten testaa enää. Laskin jäljellä olevien testien määrän ja ajattelin jättää sopivasti viikon (eli seitsemän päivän) testit seuraavalle kierrolle. Noh jostain syystä uteliaisuus kuitenkin vei voiton ja ajattelin vielä kerran tehdä yhden testin ja yllätys oli kyllä suuri.

Olin ihan varma, että ovulaatio oli jo ehtinyt tapahtua. Havaitsin selkeän ovulaatioliman (eli se sellainen kananmunan valkuaista muistuttava lima) jo silloin torstaina ja mitä nyt itse olen kovasti koittanut netistä lukea, niin se tarkoittaisi nimenomaan ovulaatiota, eikä esim. LH-huippua ja näin ollen ovulaatiota tapahtuisi vasta pari päivää sen jälkeen. Olen tehnyt saman tulkintavirheen ennenkin ja ei siis ihmekkään, että ovulaation bongailu on ollut hieman vaikeaa. Eilen ovulaatiolimaa ei enää tullut. Vähän oli kuitenkin sellainen "märät housut"-fiilis, mutta selkeesti kuivenemaan päin oltiin jo menossa. Tai niin ainakin itse tulkitsin.

Noh nyt ainakin tiedän satavarmasti menkkojen alkavan parin viikon päästä :D Enkös mä jo melkein viikko sitten laskelmoinut, että ovulaatio saattais tapahtua tänään, sunnuntaina? Taisin jotain sellaista laskea...

Ovulaatiota oli kuitenkin tässä kierrossa vähän hankala hyödyntää, koska mieheni tuli perjantaina yllättäen kipeeksi ja poteekin nyt korkeaa kuumetta. Eipä tuo haitanne. Olen kuitenkin mielissäni siitä, että olen taas jokseenkin kartalla tästä kierrosta ja voinen tulkita kropan palautuneen suht hyvin keskenmenosta. Jee.

Nyt voisin lähteä lenkille, sillä ulkona on mitä upein kevätsää! :)

4 kommenttia:

  1. Oot niin positiivinen että jaa vähän tännekkin! Täällä on usko vähän lopussa, keskenmenon jälkeen (5+0) jo kaksi ovulaatiota mennyt eikä mitään. Kuinka kauan täytyy odottaa. Ja miten saa ajatukset kokonaan muualle...

    Ihania kevätpäiviä :)

    - T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi T :) Ei niitä ovulaatioita kannata liikaa stressata. Nyt on helppo saada ajatukset muualle, kun kevät kukoistaa ja pian onkin jo ihana kesä ^^ Jos vaikka teet jotain muita suunnitelmia kesälle, niin ihan satavarmasti tärppää juuri silloin kun sitä vähiten odottaa :D Kohtahan on vappukin! Ihanaa kevättä sinnekkin!

      Poista
  2. No niin se kroppa pikku hiljaa palautuu taas :)
    Mukava kuulla, että sait hymynaaman testiin!

    Itse olin aivan hermona keskenmenon jälkeen ovulaation kanssa. Mulle tuli ihan pakkomielteeksi, että pakko tulla raskaaksi nyt heti. Olin jotenkin siinä luulossa, että keskenmenon jälkeen heti voi tulla helposti raskaaksi mutta seuraavissa kierroissa toivo on jo taas menetetty. Se oli ihan naurettavaa seksiä mitä siinä kierrossa harrastimme, kaikki kikat otettiin käyttöön. No ihmeen kaupalla tulinkin heti raskaaksi ja se raskaus kesti enkä tietenkään kadu sitä. Mutta pääkopalleni olisi tehnyt hyvää huilata edes yksi kierto. Nimittäin se uuden keskenmenon pelko oli todella jäätävä sitten seuraavassa raskaudessa.

    Sä taas vaikutat suhtautuvan yritykseen ihailtavan positiivisesti ja rennoin ottein. Tuolla tavalla se uusi plussa pärähtää testiin varmasti taas pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho vautsi, ihana kuulla, että teillä on onnistunut noin pian uudestaan keskenmenon jälkeen. Vaikka keinot ehkä tuntuivatkin väkinäisiltä :) Olen kyllä lukenut monenlaisia tarinoita keskenmenon kokeneista ja uudelleen raskautuneista ja pikkasen ehkä onkin toiveet korkealla, mutta en stressaa turhia, koska vaikkei tärppi käviskään, niin ainakin kroppa saa kunnolla taukoa. Eli "win-win situation" kaikin puolin :D

      Poista

Muistathan pysyä asiallisena :)